Deze router van TP-Link wil het centrale orgaan van je smart home worden

07 september 2016 1 Minuut 1 Reacties
tp-link-sr20-smart

Wanneer je straks veel producten in je smart home hebt staan, dan heb je ook een centrale router nodig. Neem bijvoorbeeld die van TP-Link. Het mooie aan deze router is dat die alle standaard ondersteunt, waardoor de hub met alles kan communiceren en andersom.

Dit is de TP-Link SR20 Smart Home Router

Hij is alweer even geleden aangekondigd door TP-Link, maar we willen hem je toch niet ontnemen. De TP-Link SR20 Smart Home Router. Dit is een handige hub voor in je smart home, evenals een bron van internet. De AC1900-router is in staat om met zowel de ZigBee- als Z-Wave-standaarden te communiceren, evenals de producten die gekoppeld worden via wifi. En dat is goed om te weten, aangezien er een hoop standaarden bestaan en sommige producten alleen een specifieke standaard ondersteunen – of juist niet.

Met de TP-Link SR20 Smart Home Router hoef je daar in elk geval minder over na te denken, omdat het dus voor de router niet uitmaakt welke standaard een ander product ondersteunt. Via de wifi-verbinding kan de router bijvoorbeeld zien dat je thuis bent en daardoor de lichten aan doen (of juist zien dat je weg bent en daardoor de lichten uitdoen). Via een app of het touchscreen op de SR20 kun je ook andere smart home-producten aansturen. Zelf verkoopt de fabrikant ook smart home-producten, zoals lampen en schakelaars.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Ennis van der Hoek

Ennis van der Hoek
15 mei 2020 om 22:49

Ondersteunt de TP-Link SR20 Smart Home Router klikaanklikuit en de thermostaatkranen van popp?

Inloggen