Ring Video Doorbell Wired aangekondigd: compacte deurbel zonder accu

27 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
ring-video-doorbell-wired-1

Ring kondigt woensdag een nieuwe, compact videodeurbel aan die je zonder accu gebruikt: de Ring Video Doorbell Wired.

Ring heeft de Ring Video Doorbell Wired gepresenteerd. Dit is een compacte deurbel die toch een groot aantal functies aanbiedt. Zo zijn onder meer 1080p-video met nachtzicht en tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking aanwezig. Je sluit de slimme videodeurbel direct aan op het stroom, op de plek van je oude deurbel. Je hebt dus geen accu nodig en hoeft ook niets op te laden.

De bel biedt een grooy gezichtsveld en laat je met iedereen voor de deur communiceren. Personaliseerbare bewegingsdetectie stellen je in staat specifieke zones te creëren om meldingen te activeren en ook kunnen er privacyzones worden ingesteld om gebieden vrij te stellen die je niet wil bewaken. Nadat alle zones zijn ingesteld, stuurt de bewegingsdetectie een melding naar de Ring-app als er beweging wordt waargenomen binnen een bepaalde afstand van de deurbel.

Heb je een abonnement op het Ring Protect Plan (dat tenminste 3 euro per maand, per apparaat kost), dan krijg je toegang tot meer mogelijkheden, zoals Advanced Pre-Roll. Dit biedt een videopreview van zes seconden na bewegingsdetectie aan de voordeur, zodat je ziet wat de melding veroorzaakte. Andere mogelijkheden zijn de personendetectie, die alleen een melding stuurt wanneer er een persoon gedetecteerd wordt en meldingen met afbeelding, dat een snelle preview in realtime biedt van wat er gebeurt voordat je de Ring-app opent.

Advertentie

De Ring Video Doorbell Wired werkt samen met bepaalde Alexa-apparaten. Activeer de Ring Skill in de Alexa-app en zeg: “Alexa, show me the front door” om livebeeld op je Alexa-apparaat te zien, of zeg: “Alexa, talk to front door” om te praten met degene die voor de deur staat.

Prijs en beschikbaarheid

De Ring Video Doorbell Wired is vanaf mei te koop voor 59 euro op Ring.com en Amazon.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)