Ring Video Doorbell 3 Plus met Pre-Roll nu verkrijgbaar in Nederland

08 juli 2020 1 Minuut 1 Reacties
ring-video-doorbell-3-plus-1

Deurbelfabrikant Ring heeft woensdag laten weten dat de Ring Video Doorbell 3 Plus vanaf nu verkrijgbaar is in Nederland. Dit is de nieuwe premium videodeurbel van het bedrijf, die voorzien is van de handige Pre-Roll-functie. Een functie die normaal alleen aanwezig is op deurbellen die een stekker hebben.

Ring Video Doorbell 3 Plus te koop

Pre-Roll toont vier seconden video voorafgaand aan de gedetecteerde beweging. Zo krijg je meer inzicht in waarom je een melding binnenkreeg via de Ring-app. Deze functie is vanaf nu exclusief beschikbaar voor de nieuwe videodeurbel Ring Video Doorbell 3 Plus. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe videodeurbel niet elke week opgeladen hoeft te worden, heeft Ring eens goed naar de basis van zijn producten gekeken. Er zijn aanpassingen gedaan op het gebied van hardware, maar ook op software. Je leest er hier alles over.

Naast de nieuwe Pre-Roll-technologie heeft de Ring Video Doorbell 3 Plus ook een nieuwe, instelbare bewegingszone, genaamd close-up-zone, die beweging binnen 1,5 tot 4,5 meter van de voordeur kan detecteren, evenals verbeterde dual-band wifi (2,4 Ghz en 5Ghz) voor een stabiele connectiviteit en Privacy Zones, waarmee je delen van het gezichtsveld van de camera kunt uitsluiten van video-opnames. Zo voorkom je dat de camera constant opnames maakt van zaken die achteraf helemaal niet zo belangrijk waren.

Prijs en beschikbaarheid

Ring Video Doorbell 3 Plus is te koop voor 229 euro. Lees ook onze review van de Ring Video Doorbell 3.

Reacties (1)