Ring Video Doorbell 4 en Floodlight Cam Wired Pro aangekondigd

07 april 2021 2 Minuten 0 Reacties
Ring Video Doorbell 4

Ring kondigt woensdag de Ring Video Doorbell 4 en de Floodlight Cam Wired Pro aan, twee nieuwe producten binnen het groeiende assortiment.

De Floodlight Cam Wired Pro is een nieuw soort schijnwerper die voortbouwt op de features van de populaire Ring Floodlight Cam om gebieden buitenshuis te monitoren via ledlampen die activeren als het apparaat beweging detecteert en via HD-video.

Ring Floodlight Cam Wired Pro

De camera is uitgerust met features die Ring recent introduceerde: 3D-bewegingsdetectie, vogelperspectieffunctie, sirene en nachtzicht in kleur. Daarnaast helpt Audio+ je om preciezer te kunnen horen wat er gebeurt dankzij de sensormicrofoon met echo-onderdrukking. De Floodlight Cam Wired Pro is te verbinden met wifi en kan bedraad aangesloten worden op de buitenkant van het huis zodat hij altijd stroom heeft. Je kunt bezoekers in realtime zien en direct met hen praten. Daarnaast is er ondersteuning voor Amazon Alexa.

De Floodlight Cam Wired Pro beschikt over functies als personaliseerbare bewegingszones die een gebeurtenis activeren en privacyzones om gebieden in het gezichtsveld van de camera uit te sluiten van het opnemen van video voor meer privacy.

Advertentie

Dankzij de 3D-bewegingsdetectietechnologie stelt de Floodlight Cam Wired Pro je in staat om zelf te beslissen welke delen van ke huis je wil monitoren door het instellen van virtuele afstandsgrenzen. De radarsensoren bepalen wanneer een object die grenzen overschrijdt door de specifieke afstand tot de camera te meten. De camera wordt geactiveerd zodra die grens is overschreden en stuurt je dan een bewegingsmelding.

De vogelperspectieffunctie is gebaseerd op de 3D-bewegingsdetectie en biedt een overzichtsweergave van de bewegingsgebeurtenissen die in het zichtveld van de camera plaatsvinden. Daarnaast geeft de functie duidelijk het pad weer dat bezoekers volgen als ze het huis bezoeken. Deze nieuwe feature is ook beschikbaar op de Ring Video Doorbell Pro 2 en geeft een visuele representatie weer van het pad dat een bezoeker heeft gevolgd vanaf het moment dat deze het gebied binnen de afstandsgrens betrad, maar nog voordat de bewegingsmelding is verstuurd.

Prijs en beschikbaarheid

De Floodlight Cam Wired Pro is vanaf de komende maanden te koop voor 249 euro op Ring.com en Amazon. Daarnaast is de oorspronkelijke Ring Floodlight Cam nu verkrijgbaar voor de prijs van 199 euro op Ring.com en Amazon.

Ring Video Doorbell 4

Daarnaast kondigt Ring vandaag ook de Ring Video Doorbell 4 aan, de nieuwe videodeurbel op batterijen met meer functies, waaronder geavanceerde bewegingsdetectie, Pre-Roll-technologie in kleur, verbeterde dual-band wifi-connectiviteit, tweerichtingsspraak, personaliseerbare privacy-instellingen en een 1080p HD-camera. Kleuren Pre-Roll biedt je een extra vier seconden durende video preview in kleur van elke beweging. De Ring Video Doorbell 4 is vanaf 5 mei te koop voor 199 euro op Ring.com en Amazon.

Reacties (0)