Ring Video Doorbell Pro 2 met 3D-bewegingsdetectie aangekondigd

24 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
ring-video-doorbell-pro-2

De Ring Video Doorbell Pro 2 beschikt over 3D-bewegingsdetectie, vogelperspectief, verbeterde 1536p HD-video en zicht van top tot teen-video.

De Ring Video Doorbell Pro 2 is de nieuwste premium videodeurbel van het Amerikaanse bedrijf. Eén van de nieuwste mogelijkheden is de radartechnologie. Zo kunnen objecten nauwkeurig gedetecteerd worden. Ook kun je virtuele afstandsgrenzen instellen en zodoende bepalen welke delen van het huis gemonitord worden. De radarsensoren kunnen bepalen wanneer een object de grenzen overschrijdt door de specifieke afstand tot de camera te meten. Is die grens overschreden, dan stuurt de camera een bewegingsmelding naar je smartphone.

Ring Video Doorbell Pro 2

De ingebouwde 3D-bewegingsdetectie ondersteunt de nieuwe vogelperspectieffunctie, die een overzichtsweergave van je terrein biedt. De technologie laat zien waar bewegingsgebeurtenissen beginnen, waardoor je weet hoe laat een gebeurtenis plaatsvindt. De 3D-bewegingsdetectie van de Video Doorbell Pro 2 geeft je meer controle over de bewegingsmeldingen die je ontvangt.

De Video Doorbell Pro 2 sluit je aan op het stroomnetwerk en heeft een zicht van top tot teen-video, een 1536p HD-camera en een microfoon die geluidsvervorming beperkt. Binnen de Ring-app kun je specifieke privacy- en beveiligingsinstellingen aanpassen en zo aanpasbare bewegingszones instellen die een gebeurtenis activeren. Met het instellen van privacyzones kunnen gebieden in het gezichtsveld van de camera worden uitgesloten van het opnemen van video.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Video Doorbell Pro 2 is vanaf 31 maart 2021 te koop voor 249 euro bij Ring.com en Amazon. Meld je vandaag nog aan om bericht te krijgen wanneer de deurbel beschikbaar is.

Eerder kondigde Ring nog een goedkopere, bedrade deurbel aan.

ring-doorbell-3=new
Lees ook

De beste slimme deurbellen en deursloten van dit moment – 2020 / 2021


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)