Ring Video Doorbell 3 en Video Doorbell 3 Plus gepresenteerd

11 maart 2020 2 Minuten 0 Reacties
ring-video-doorbell-3-1

Ring introduceert de Ring Video Doorbell 3, Video Doorbell 3 Plus en Pre-Roll-functie, waarmee je toegang krijgt tot meer beeldmateriaal. Pre-Roll, nieuw voor een videodeurbel die werkt op batterijen, maakt een opname van de vier seconden voordat er beweging wordt gedetecteerd.

Dit zijn de Ring Video Doorbell 3 en 3 Plus

Zo kun je zien wat de aanleiding was voor de bewegingsmelding. Ook komt Ring binnenkort met een nieuwe versie van de Ring Chime en de Chime Pro voor gebruikers die de Ring-meldingen in hun hele woning willen horen.

De Ring Video Doorbell 3 en Video Doorbell 3 Plus zijn de opvolgers van de Video Doorbell 2. Met een instelbare bewegingszone, genaamd close-up-zone, wordt binnen een afstand van 1,5 tot 4,5 meter van de voordeur beweging gedetecteerd. Bovendien is de wifiverbinding door de dual-band 2.4 en 5 GHz verbeterd. De Video Doorbell 3 Plus is een premium model en het eerste batterijtoestel van Ring met de zogenaamde Pre-Roll-functie.

De deurbel is compatibel met Amazon Alexa, zodat je kunt zeggen: “Alexa, show me the front door”, om zicht te krijgen op de voordeur met de Live View-optie op de Ring Video Doorbell 3. Of: “Alexa, answer the front door”, om te praten met degene die bij de voordeur staat. Met Linked Devices, beschikbaar voor alle producten van Ring, koppelen gebruikers hun deurbel aan compatibele camera’s van Ring. Op die manier creëren ze een geïntegreerd beveiligingssysteem voor heel het huis.

Advertentie

De Ring Video Doorbell 3 en Video Doorbell 3 Plus beschikken over Privacy Zones waarmee je delen van het gezichtsveld van de camera blokkeert. Net als bij alle deurbellen en camera’s van Ring zijn de nieuwe deurbellen uitgerust met een knop waarmee je omwille van hun privacy de beeld- of geluidsopname uitzet.

Met de vernieuwde Ring Chime en Chime Pro krijg je door heel je huis geluidsmeldingen te horen. Chime Pro beschikt daarbij over een ingebouwd nachtlampje en een wifi-extender om de wifiverbinding van de Ring-deurbellen en -camera’s te verbeteren. Beide nieuwe Chimes werken op alle deurbellen en camera’s van Ring en geven realtime geluidsmeldingen zodra een Ring-device beweging waarneemt of wanneer iemand op de bel drukt.

Prijs en beschikbaarheid

De Ring Video Doorbell 3 is vanaf 28 april 2020 in Nederland verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, via Ring.com en Amazon voor een adviesprijs van 199 euro. De Video Doorbell 3 Plus zal later beschikbaar zijn in Nederland voor een adviesprijs van 229 euro. De Chime en Chime Pro zijn vanaf volgende maand in Nederland verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, via Ring.com en Amazon voor respectievelijk 35 euro en 59 euro.

Reacties (0)