Ring Door View Cam nu verkrijgbaar in Nederland

18 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
ring-view-door-cam-spion

De Ring Door View Cam is een draadloze videodeurbel die het bestaande spionnetje gebruikt in een voordeur, zodat je niet hoeft te knutselen. Boren of andere permanente wijzigingen aan je huis of deur zijn dus helemaal niet nodig.

Dit is de Ring Door View Cam

Ring kondigt aan dat de Ring Door View Cam vanaf nu verkrijgbaar is in Nederland. Het apparaat plaats je in het spionnetje van je voordeur, waardoor je verder dus niet hoeft te knutselen. De slimme deurbel beschikt over een bewegingssensor, tweerichtingenspraak, 1080p-video, een oplaadbare batterij, klopdetectie, privacyzones en nachtzicht. Om hem te installeren, verwijder je simpelweg het bestaande spionnetje van de deur van je appartement en stop je de Door View Cam aan elke kant van de deur en de batterij aan de andere kant.

De Ring Door View Cam is nu verkrijgbaar in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Noorwegen, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zweden voor 199 euro en biedt ondersteuning aan voor stemassistent Amazon Alexa. We hebben op Smarthome Magazine meerdere slimme deurbellen getest, onder meer die van Ring. Daarnaast hebben we ook een slimme videodeurbel van Chinese makelij onder de loep gelegd, die eveneens gebruikmaakt van het bestaande spionnetje in de deur.

Reacties (0)