PowerView Motorisation van Luxaflex nu te bedienen met je stem

10 juli 2018 1 Minuut 5 Reacties
luxaflex-powerview-motorisation

Sinds 1 juli is het slimme bedieningssysteem PowerView Motorisation van Luxaflex verkrijgbaar in een vernieuwde versie. Een van de vernieuwingen is dat de PowerView Hub van dit bedieningssysteem nog gemakkelijker verbinding met andere slimme systemen in huis maakt.

Bedien je Luxaflex met je stem

Sinds 1 juli is er een nieuwe versie beschikbaar van het slimme bedieningssysteem PowerView Motorisation van Luxaflex. Een van de vernieuwingen is dat de PowerView Hub gemakkelijker verbinding met andere slimme systemen in huis maakt, bijvoorbeeld met Google Home of Amazon Alexa. Hierdoor is het mogelijk om de raambekleding via spraak te besturen. Ook zijn er drie extra kleuren van de Pebble Remote toegevoegd, waarmee je het systeem kunt bedienen, en is een nieuw model van de PowerView Repeater beschikbaar.

De Pebble-afstandsbediening was al verkrijgbaar in zeven stijlvolle kleuren en nu zijn hier de kleuren Oyster, Ecru en Mist aan toegevoegd. Verder is dit systeem ontworpen om compatibel te zijn met Apple iOS en Android van Google om het gemak van een draadloos huis verder uit te breiden. In de Hub worden alle instellingen opgeslagen en de persoonlijke scènes van de raamdecoratie geactiveerd. Daarnaast is PowerView nu ook te bedienen via de Homey, een smarthomehub van Nederlandse bodem, met de bijbehorende app.

Reacties (5)