Philips Hue: vrijwillig vervangprogramma voedingskabel buitenlampen opgezet

21 oktober 2020 1 Minuut 0 Reacties
philips-hue-outdoor

Signify, het bedrijf achter Philips Hue, heeft een vrijwillig vervangprogramma voor de voedingskabel van enkele buitenlampen opgezet.

Voedingskabel Philips Hue-buitenlampen vervangen

Sommige buitenlampen uit het assortiment van Philips Hue hebben last van een probleem met de voedingskabels. Die kabels kunnen namelijk kapotgaan door water, waardoor er kortsluiting kan ontstaan. Signify, het bedrijf achter de populaire lampenreeks, laat weten dat dit in een zeldzaam geval mis kan gaan, maar heeft hiervoor toch een vrijwillig vervangprogramma voor opgezet. Het gaat om de volgende lampen: Lily, Lily XL, Calla, Econic en Impress. We hebben het persbericht hieronder overgenomen voor de duidelijkheid.

Signify kondigt vandaag een vrijwillig vervangprogramma aan van een voedingskabel voor bepaalde Philips Hue-buitenarmaturen, die in zeldzame gevallen een veiligheidsrisico kunnen vormen.

Een klein aantal voedingskabels kan soms defect raken door insijpeling van water, waardoor een kortsluiting kan ontstaan. In zeer zeldzame gevallen kan dit een veiligheidsrisico vormen bij aanraking in natte omstandigheden.

Het vervangingsprogramma omvat de voedingskabels die deel uitmaken van de basissets voor Philips Hue Lily, Lily XL, Calla, Econic en Impress, die tussen 2018 en 2020 voornamelijk in Europa, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland zijn verkocht. Het vervangingsprogramma heeft geen betrekking op de voedingskabels van de Outdoor Light Strips.

Meer informatie over het vervangingsproces is beschikbaar op:
www.Philips-hue.com/outdoorpowersupply

Mocht je dus het zeker voor het onzekere willen nemen, wat we kunnen aanraden omdat het om de outdoorcollectie gaat, dan kun je via de bovenstaande link bekijken wat je moet doen voor het aanvragen van een nieuwe voedingskabel.

Reacties (0)