Philips Hue buitenlampen nu verkrijgbaar in Nederland

21 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Philips Hue Outdoor Sensor Welcome

Het nieuwe assortiment Philips Hue buitenlampen is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Er zijn meerdere buitenlampen beschikbaar, namelijk de Welcome, Discover, Impress, Econic en Fuze. De lampen hebben allemaal verschillende prijzen.

Philips Hue buitenlampen te koop

Heb je al geïnvesteerd in lampen van Philips Hue en wil je het liefst maar één systeem voor binnen en buiten hanteren? Dan hebben we goed nieuws, aangezien de nieuwe Philips Hue buitenlampen vanaf nu te koop zijn in Nederland. De volgende nieuwe lampen vinden we in het Philips Hue Outdoor-assortiment terug.

  • Welcome Floodlight. Schijnwerper voor buiten. Ingebouwde LED, warmwit licht.
  • Discover Floodlight. Schijnwerper voor buiten. Ingebouwde LED, miljoenen kleuren.
  • Impress familie. Modern design, bestaande uit twee sokkel- en drie wandlampen. Schep de juiste ambiance op je terras, balkon of veranda.
  • Econic familie. Klassiek design, bestaande uit twee sokkel- en drie wandlampen. Schep de juiste ambiance op je terras, balkon of veranda.
  • Fuzo familie. Ingebouwde LED, warmwit licht. Bestaande uit twee sokkel- en drie wandlampen.

Ook zijn er nieuwe functies voor de Google Assistent en kun je de lampen van Hue opnemen in je ochtendritueel en avondprogramma. Deze functies worden aankomende maart uitgerold. Wil je meer lezen over onze ervaring met het merk? Check dan ook onze recensie van de eerder verschenen lampen voor in de tuin, de plafondlamp en de bewegingssensor.

Reacties (0)