Philips Hue Adore Mirror is een slimme badkamerspiegel met verlichting

18 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
Philips Hue Adore Mirror

Philips Hue is druk bezig om de horizon te verbreden en komt later deze maand met een slimme badkamerspiegel met verlichting. De Philips Hue Adore Mirror beschikt over ip44, waardoor deze speciaal in vochtige omgevingen als de badkamer gebruikt kan worden. De badkamerlamp met spiegel is spatwaterdicht.

De ronde spiegel geeft licht via de buitenste ring en kan uiteraard bediend worden via de Hue-app, de ingebouwde dimmer of de MotionSensor van Philips. Uiteraard is ook bediening via Google Home, IFTTT en Apple HomeKit mogelijk. De Philips Hue White Ambience-lamp laat je kiezen uit vier verschillende instellingen, namelijk Energie, Concentratie, Ontspanning en Lezen. Je kunt diverse wittinten licht instellen of gebruik de dimmer om zelf de juiste stand te selecteren. Zo kun je in de ochtend rustig wakker worden en jezelf klaar maken voor de dag met de Concentratie-stand. In de avond kun je bijvoorbeeld ontspannen met een warm bad en de Ontspanning-stand.

Kies uit 50.000 verschillende wittinten

De Philips Hue Adore badkamerspiegel met licht laat je 50.000 verschillende wittinten licht instellen. De spiegel heeft een diameter van 56 centimeter. Je kunt de Philips Hue Adore vanaf nu vooruit bestellen voor een bedrag van 249,99 euro. Naast de badkamerspiegel wordt er een dimswitch meegeleverd. Vanaf 31 juli is de Philips Hue Adore beschikbaar. Meer informatie vind je op de website van Philips Hue.

Reacties (0)