De ronde robotbal Pebby kan je huisdieren in de gaten houden

10 maart 2017 1 Minuut 0 Reacties
pebby-robotbal

Pebby is een accessoire voor in je smart home waarmee je je huisdieren in de gaten kunt houden wanneer je niet thuis bent. Maar anders dan bij statische camera's, is het mogelijk met deze ronde robot rond te rijden in huis.

Pebby: ronde robot die door huis rijdt

Vraag je je ook wel eens af wat je hond nou aan het doen is wanneer je niet thuis bent? Dan kun je natuurlijk een statische camera plaatsen in huis, maar het nadeel daarvan is dat je slechts één camera per keer in de gaten kunt houden. Daarom zou een bewegende camera nog wel eens de uitkomst kunnen bieden en dat is precies wat Pebby is. Dit is een ronde robot die door het huis kan rijden. Je kunt de bal zelf aansturen met een app op je smartphone, maar kunt de robotbal je huisdieren ook automatisch laten volgen middels een speciale halsband.

De Pebby kost omgerekend zo’n 116 euro en wordt geleverd met benodigde accessoires. De bal kan niet alleen je huisdieren in de gaten houden, ook kunnen de dieren ermee spelen. Het bedrijf achter de robotbal belooft dat het product niet snel kapot gaat en waterdicht is, waardoor er gewoon mee gespeeld zou moeten kunnen worden. Aan boord zit een camera met een resolutie van 720p en nachtvisie. Ook kun je communiceren via de bal. De accu zou anderhalf uur actief gebruikt kunnen worden (of vijftien uur in standymodus). Lees hier meer.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)