Pakketten ontvangen en laten ophalen kan met de Mypo-brievenbus

28 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
mypo

Met de slimme brievenbus van Mypo kun je ervoor zorgen dat pakketten altijd bezorgd en opgehaald kunnen worden. Leg het product in de brievenbus, laat via de app weten dat het moet worden opgehaald en een bezorger regelt de rest.

Dit is de slimme brievenbus van Mypo

Soms mis je de pakketbezorger nog wel eens. Dat is irritant, aangezien je dan moet wachten op de volgende dag of naar een ophaalpunt moet gaan. Met de Mypo-pakketbrievenbus kan dit verleden tijd zijn. Dit product bestaat uit een slimme pakketbrievenbus en applicatie. Je hoeft niet meer thuis te blijven voor je pakketten, omdat de bezorger altijd in de bus kan. De pincode bestaat uit de laatste vier cijfers van je unieke track & trace-code, laat de fabrikant weten. Spullen terugsturen gaat overigens net zo gemakkelijk, luidt de belofte.

Meld je retour eenvoudig aan via de app en stop je pakketje in de brievenbus zodat deze weer opgehaald kan worden. De slimme pakketbrievenbus van Mypo is verkrijgbaar in een vrijstaand of een wandmodel. Je koopt er al één vanaf 199 euro of kunt hem huren vanaf 9,99 euro per maand. In dit bedrag is de gratis installatie inbegrepen. Het bedrijf is in gesprek met alle grote pakketbezorgers van Nederland. en verwacht de komende jaren een kwalitatieve bijdrage te leveren aan de problemen rondom de pakketbezorging in Nederland.

Reacties (0)