Oral-B lanceert elektrische tandenborstel met kunstmatige intelligentie

25 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
oral-b-genius-x-luxury-edition

De Oral-B is een slimme tandenborstel die op basis van kunstmatige intelligentie de gebruikers kan helpen tijdens het poetsen. De tandenborstel kan informatie putten uit een bron waarin duizenden poetsbeurten verwerkt zijn.

Dit is de Oral-B Genius X

Tijdens MWC 2019 presenteert Oral-B een tandenborstel die beschikt over kunstmatige intelligentie, genaamd de Genius X. Daarnaast worden er ook intelligente tools voor mondhygiëne en gezondheidsmanagement gepresenteerd. Met deze nieuwe mogelijkheden wil het bedrijf mensen in staat stellen hun mondgezondheid in realtime te monitoren, waardoor het checken ervan mogelijk onderdeel kan worden van de dagelijkse routine.

De slimme Oral-B-tandenborstel combineert de kennis van poetsstijlen van duizenden mensen om een individuele stijl vast te stellen en gebruikers te coachen in het ontwikkelen van een betere manier van poetsen. De technologie, op basis van kunstmatige intelligentie, onthoudt waar mensen daadwerkelijk poetsen in hun mond en biedt persoonlijke feedback aan op de onderdelen waar extra aandacht nodig is, voor een betere mondhygiëne. Genius X is compatible met de officiële app 7.0.1 – te downloaden in de App Store of Google Play.

Prijs en beschikbaarheid

Verkrijgbaar vanaf 15 juli 2019 in de kleuren wit, zwart, rosé goud, paars en in antraciet grijs. De Genius X Base kost 299,99 euro en de Genius X Luxury kost 319,99 tot 329,99 euro (dit zijn de adviesprijzen).

Reacties (0)