Oral-B iO tandenborstel focust op voelen, horen en zien

24 februari 2020 2 Minuten 0 Reacties
Slimme tandenborstel Oral-B iO

Oral-B heeft vandaag in Barcelona zijn nieuwste elektrische tandenborstel gepresenteerd. Het bedrijf komt met de Oral-B IO, wat de opvolger is van de vorig jaar gelanceerde Genius X. Wat we precies van dit nieuwe model mogen verwachten is nog niet helemaal duidelijk, maar Oral-B belooft zelf dat deze tandenborstel de manier waarop we onze tandenpoetsen voorgoed zal doen veranderen.

Oral-B iO tandenborstel

De Oral-B iO is een nieuwe serie elektrische tandenborstels die volgens de fabrikant compleet opnieuw is bedacht en ontworpen. Oral-B iO onderscheidt zich van de bestaande Oral-B technologie door de wrijvingsloze magneetaandrijving tot aan de uiteinden van de borstelharen. De nieuwe magneetaandrijving zorgt voor reinigingsenergie in de nieuw ontworpen iO-opzetborstels, die speciaal ontworpen zijn om oscillerende en roterende poetsbewegingen te combineren met microtrillingen voor een schoon gevoel. Dankzij deze technologie glijdt de borstel soepel en geluidloos van tand naar tand.

Oral-B iO is meer dan een nieuwe tandenborstel – het is een innovatieve poetstechnologie met een echte zintuiglijke ervaring die gebruikers zullen voelen, horen en zien. Het tandenpoetsen verandert van iets wat ze moeten doen in iets dat ze willen doen.

Een aantal nieuwe features van de Oral-B iO:

  • Het interactieve display maakt eenvoudige navigatie door de borstelfuncties en personalisatie mogelijk: welkomstboodschappen, keuze uit poetsstanden, taalinstellingen en herinneringen om de opzetborstel te wijzigen.
  • De slimme poetsdruksensor helpt gebruikers optimale druk uit te oefenen tijdens het poetsen. De sensor waarschuwt zowel bij een te harde druk, maar geeft ook groen licht wanneer gebruikers de juiste druk uitoefenen.
  • De compacte magnetische oplader zorgt voor een snelle volledige lading in ~drie uur. Het display van de borstel geeft ook aan hoe vol de batterij is.
  • De nieuwe Oral-B app werkt met behulp van 3D graphics en zorgt samen met AI poetsdetectietechnologie met kunstmatige intelligentie ervoor dat alle onderdelen van het gebit goed gepoetst worden, voor de meest optimale poetsbeurt.
  • De visuele timer biedt gebruikers persoonlijke begeleiding om de door tandartsen aangeraden poetstijd te behalen, minimaal twee minuten. Smileys op het display laten aan het eind van elke poetssessie zien hoe succesvol hun poetsbeurt is geweest.

De Oral-B iO tandenborstels moeten vanaf mei dit jaar op de markt verschijnen. Prijzen worden later bekendgemaakt.

Reacties (0)