Slimme Oral-B iO tandenborstel vanaf nu te koop in de Benelux

27 juli 2020 2 Minuten 0 Reacties
Slimme tandenborstel Oral-B iO

Vanaf nu kun je naar de winkel voor de nieuwste generatie slimme tandenborstel van Oral-B. Het apparaat heeft de naam Oral-B iO meegekregen en is volgens het bedrijf zelf de meest geavanceerde tandenborstel van dit moment.

Je moet er dan ook flink voor betalen. De iO kost iets minder dan 400 euro.

Oral-B iO tandenborstel

De Oral-B iO onderscheidt zich van de bestaande Oral-B technologie door de wrijvingsloze magneetaandrijving tot aan de uiteinden van de borstelharen. De nieuwe magneetaandrijving zorgt voor reinigingsenergie in de nieuw ontworpen iO-opzetborstels, die speciaal ontworpen zijn om oscillerende en roterende poetsbewegingen te combineren met microtrillingen, voor een schoon gevoel. Dankzij deze technologie moet de borstel soepel en geluidloos van tand naar tand glijden.

Een aantal nieuwe features van de Oral-B iO:

  • Het interactieve display maakt eenvoudige navigatie door de borstelfuncties en personalisatie mogelijk: welkomstboodschappen, keuze uit poetsstanden, taalinstellingen en herinneringen om de opzetborstel te wijzigen.
  • De slimme poetsdruksensor helpt gebruikers optimale druk uit te oefenen tijdens het poetsen. De sensor waarschuwt zowel bij een te harde druk, maar geeft ook groen licht wanneer gebruikers de juiste druk uitoefenen.
  • De compacte magnetische oplader zorgt voor een snelle volledige lading in drie uur. Het display van de borstel geeft ook aan hoe vol de batterij is.
  • De nieuwe Oral-B app werkt met behulp van 3D graphics en zorgt samen met AI poetsdetectietechnologie met kunstmatige intelligentie ervoor dat alle onderdelen van het gebit goed gepoetst worden, voor de meest optimale poetsbeurt.
  • De visuele timer biedt gebruikers persoonlijke begeleiding om de door tandartsen aangeraden poetstijd te behalen, minimaal twee minuten. Smileys op het display laten aan het eind van elke poetssessie zien hoe succesvol hun poetsbeurt is geweest.

De Oral-B iO tandenborstel (9N-serie) is vanaf nu te koop voor een prijs van 399,99 euro en komt in een witte, zwarte en roze vaiant. Momenteel testen wij dit model uitgebreid dus houd de website in de gaten voor de review.

Reacties (0)