Nuki introduceert Nuki Smart Lock 2.0 met nieuwe functies

16 oktober 2018 2 Minuten 0 Reacties
Nuki Smart Lock 2.0

Nuki heeft de nieuwe generatie intelligente deursloten onthuld. De Nuki Smart Lock 2.0 kent nieuwe functies ten opzichte van de eerste versie en is compatibel met Apple HomeKit en Zigbee.

Net als de eerste versie maakt ook de Nuki Smart Lock 2.0 een sleutel overbodig. De tweede versie komt met verschillende nieuwe functies. Zo is er ondersteuning voor bluetooth 5.0. Dit moet zorgen voor een beter bereik. Het deurslot moet daarnaast sneller reageren en de nieuwste versie is compatibel met Apple HomeKit en Zigbee.

De nieuwe versie beschikt over een deursensor. Deze kleine magneet plaats je op het deurkozijn of aan de muur en laat je direct zien of je deur op slot of ontgrendeld is, maar ook of de deur zelf open of dicht is. Via de optioneel verkrijgbare afstandsbediening Nuki Fob en het toetsenbord Nuki Keypad kun je tevens andere mensen toegang geven tot je woning.

Makkelijk zelf te installeren

Volgens Nuki kun je de Smart Lock 2.0 gemakkelijk zelf installeren. Binnen drie minuten is het slimme slot te installeren op een bestaand slot zonder dat je de deur hoeft aan te passen. Via de app voor Android en iOS geef je toegangsrechten aan familie en vrienden en kun je het slot ontgrendelen en afsluiten. Je kunt ook kiezen voor Auto Unlock, waarbij het slot herkent wanneer je smartphone in de buurt is. Zo kun je de deur openen zonder zelf iets te hoeven doen. Het slimme slot kan worden geïntegreerd in bestaande smarthome-oplossingen zoals Ring en Nest. Tevens is het te combineren met assistenten als Google Assisstant, Alexa en Siri.

Advertentie

De Nuki Smart Lock 2.0 is vanaf november 2018 verkrijgbaar op de website van Nuki. De Smart Lock 2.0 en de Nuki Bridge kosten 299 euro. Wie de eerste versie van het slimme slot in huis heeft kan de nieuwe versie met een speciale prijs aanschaffen. Lees ook onze review van de eerste versie van de Smart Lock van Nuki.

Reacties (0)