Nieuwe uitgave: Home Emotion 3 2022

17 juni 2022 3 Minuten 0 Reacties
Home Emotion 3 header

Het nieuwste nummer van Home Emotion is verschenen, en valt één dezer dagen bij de abonnees op de (digitale) mat.

Home Emotion 3-2022 is verschenen, en valt één dezer dagen bij de abonnees op de mat.

Neem een abonnement of bestel een los exemplaar.

Tested
Bowers & Wilkins Panorama 3: Kracht & veel souplesse

Met de Panorama 3 wil Bowers & Wilkins de lat voor alles-in-één soundbars weer wat hoger leggen, inclusief ondersteuning voor Dolby Atmos en een design dat bij de huidige interieurs past. Toch staat minimalisme centraal. In deze review testen we de Panorama 3 om te zien of die lat daadwerkelijk hoger gelegd wordt.

Optoma UHZ50: Gamen in het groot was nog nooit zo leuk

Met 75 inch tv’s die toegankelijk geprijsd zijn is gamen op groot scherm geen droom meer. Maar wat als je nog een pak groter wilt gamen, 100 inch bijvoorbeeld? Dan is een projector de beste oplossing. Deze Optoma UHZ50 belooft heel wat game-plezier te leveren. Hij ondersteunt refresh-rates tot 240 Hz én heeft een lage input-lag. Game on!

WiZ Full Color Dual Zone Squire Tafellamp: Schittert in eenvoud

De WiZ Full Color Dual Zone Squire Tafellamp is een sfeerlamp voor allerlei kamers in huis. Hij past in de woon-, maar ook in de slaapkamer.

Focal On Wall 301: Elegante muurspeakers bij je tv

Een soundbar wil je niet en voor losse speakers heb je dan weer geen plaats in de woonkamer. Alles openbreken om inbouwmodellen te plaatsen ligt je ook niet. Welke opties heb je dan nog als je in hogere kwaliteit wil luisteren? Wat dacht je van ophangen op de muur? In deze review bekijken we de On Wall 301-luidsprekers van Focal, passieve luidsprekers ontworpen om naast een televisie geplaatst te worden.

IKEA Vappeby: Muziek, licht en een uniek buitendesign

De Zweedse meubelgigant IKEA lanceerde afgelopen maand een nieuwe Bluetooth-speaker voor buiten. Daarnaast doet dit model tevens dienst als lamp en beschikt het over Spotify Tap. Schuilt achter het aparte design een echte topper?

Netgear Orbi NBK752: Een router van 1.000 euro?

WiFi-routers heb je voor 100 euro. Waarom tien keer zoveel betalen voor dit systeem van Netgear? Het is ontworpen voor grote huizen met veel slimme toestellen én ondersteunt de nieuwste wifi 6-standaard. Valt de internetverbinding via kabel weg? Dan blijf je via 5G toch online.

Homeautomation

Cybersecurity in het smarthome: Slimmer dan de hacker of in ieder geval beter voorbereid…

Zijn we nog wel veilig thuis met onze home ICT? De argeloze bewoner van het smarthome dreigt steeds meer het slachtoffer te worden van cybercriminelen, hackers en twijfelachtige regimes. Die dringen de infrastructuur van slimme gebouwen binnen en stelen of manipuleren data en informatie. Ook regelrechte sabotage en afpersing worden schering en inslag. Hoe ons daar tegen te wapenen?

Hefeatures: Abonnementenactie

Brandstory: AudioQuest: “We zetten alles op de beste service leveren” Vijftien jaar geleden schakelde AudioQuest in onze contreien een versnelling hoger door een eigen afdeling te openen. Inmiddels is het kabelmerk zowat de grootste van de Benelux geworden. Het geheim achter die steile opmars? “Service.”

Background

Smart tv: Wat is het en wat kun je ermee?

In dit artikel leggen we je uit wat een smart tv precies is, wat je er allemaal mee kunt en welke smart tv-platformen er momenteel te vinden zijn.

Bekijk hieronder de volledige inhoudsopgave, en blader eens door op FWD.nl/smarthome/ verschenen publicaties van Home Emotion.

Reacties (0)