Nieuwe Samsung-koelkast stuurt je een bericht als de deur nog openstaat

08 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-family-hub-4-ces-2019

Samsung heeft tijdens CES 2019 een nieuwe koelkast aangekondigd, die je een berichtje stuurt wanneer je de deur hebt laten openstaan. Met deze stap wil het Zuid-Koreaanse bedrijf ervoor zorgen dat het keukenapparaat een slimme thuisassistent wordt.

Koelkast stuurt berichtjes over openstaande deur

De nieuwe koelkast van Samsung denkt met je mee. Het bedrijf laat tijdens CES 2019 weten dat de koelkast problemen opspoort en oplost en je daarvan op de hoogte brengt via de SmartThings-applicatie. De nieuwe Samsung Family Hub 4.0 zal gebruikers een betere interface presenteren die voortbouwt op de vorige versie (lees hier de recensie van de Samsung Family Hub 3.0). Ook kun je nog steeds in de Hub kijken om te zien of de melk op is. Maar nu kan het apparaat je ook een bericht sturen om te vertellen dat de deur nog openstaat.

Met de nieuwe onderdelen wil Samsung ervoor zorgen dat de nieuwe Family Hub een slimme thuisassistent wordt en het niveau van een simpel keukenapparaat overstijgt. Verder wordt de koelkast geleverd met een Personalized Family Board, waar gezinsleden hun interesses en activiteiten op kunnen achterlaten. Daarnaast heeft Samsung veranderingen doorgevoerd aan het design van de software op het gevaarte, waardoor die nu beter in gebruik te nemen zal zijn. Ook is de Bixby-ervaring verbeterd ten opzichte van vorig jaar.

Samsung heeft een nieuwe wasmachine aangekondigd tijdens CES 2019. Dit apparaat is aan je wifi-netwerk te koppelen. Nieuw op dit apparaat is het snellere wasprogramma. Helaas heeft Samsung nog niet bekendgemaakt wanneer we de koelkast en wasmachine kunnen kopen in Europa en wat de prijzen zullen zijn.

Reacties (0)