‘Nieuwe Nest Hub krijgt zelfde design als huidige versie en Soli-slaapmeting’

01 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Google Nest Hub

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan krijgt de aankomende versie van de Google Nest Hub hetzelfde design als het huidige model.

De website 9to5Google claimt meer details te hebben over de nieuwe versie van de Google Nest Hub. Dit wordt dan de derde iteratie die beschikt over hetzelfde design, aangezien de Hub Max er ook nagenoeg hetzelfde uitziet.

Nieuwe Nest Hub

Dat betekent dat de aankomende Nest Hub dus ook een scherm krijgt dat een beetje schuin omhoog staat, zodat je er prima op kunt kijken wanneer die op de tafel of in een kast staat. De basis wordt voorzien van een speaker en wat stof. Het enige dat Google gaat veranderen, is het aanbod in kleuren. Grijs, zwart en zand blijven bestaan, maar worden aangevuld met lichtblauw. Dezelfde kleur kwamen we eerder tegen op de Nest Audio.

Het nieuwe model moet wel een betere speaker krijgen en niet twee, maar drie microfoons gaan krijgen. Zo klinkt de speaker niet alleen beter, ook kan die jou beter horen. Ook de Nest Mini en Nest Audio hebben drie mics aan boord.

Advertentie

De grootste toevoeging is mogelijk de Soli-radar. Die radar is onder meer aanwezig op de Pixel 4 en 4 XL en stelt je in staat het apparaat, ongeacht het type, te bedienen met handbewegingen. Op de Nest Hub wordt de functionaliteit mogelijk gebruikt voor slaapmeting. Ook is er een integratie met Google Fit. Dat zou dus ook betekenen dat Fit zijn opwachting maakt op het smart display.

Wanner Google zijn nieuwe slimme scherm aankondigt, is nog niet bekend. Maar dat zou wel snel moeten gebeuren.

Reacties (0)