Google Nest Hub Max vanaf 9 september in eerste landen te koop

24 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
Google Nest Hub

Op 9 september moet de Google Nest Hub Max in onder meer de VS, de UK en Australië verschijnen voor een prijs van 229 Amerikaanse dollars.

Eerder dit jaar liet Google tijdens de I/O-conferentie weten dat de Google Home Hub voortaan door het leven zou gaan als de Google Nest Hub. Daarnaast werd er een grotere variant van het slimme display aangekondigd, in de vorm van de Google Nest Hub Max. De prijs wisten we al, maar nu weten we ook wanneer het scherm op de markt komt.

Op de website van Google zelf is deze week de datum van 9 september verschenen. Op deze dag moet de Google Nest Hub Max in onder meer de VS, de UK en Australië verschijnen voor een prijs van 229 Amerikaanse dollars. Wanneer Nederland en België aan de beurt zijn is nog niet bekend.

De Google Nest Hub Max is grotendeels te vergelijken met de Google Nest Hub, maar beschikt over een groter, 10.1-inch scherm. Daarnaast beschikt het display over stereospeakers en een ingebouwde Nest-camera die ook dienst kan doen als beveiligingscamera en je videogesprekken laat voeren. De camera kan zelf bewegingen in de ruimte volgen dankzij een lens van 127 graden. Voor opties als bewegingsdetectie is echter wel een Nest-abonnement vereist. De camera zorgt er ook voor dat je niet perse je stem hoeft te gebruiken. Heb je een timer gezet in de keuken en loopt deze af? Middels een handgebaar stopt de timer. Zo hoef je niet meer ‘Hey Google, stop’ te roepen.

Advertentie

Lees ook onze review van de Google Nest Hub.

Reacties (0)