Netgear R7000-router werkt direct met Arlo-beveiligingscamera

19 januari 2016 1 Minuut 2 Reacties
netgear-r7000

Netgear heeft de mogelijkheden van de Netgear Nighthawk AC1900 Smart WiFi-router (R7000) uitgebreid: de Arlo-camera is nu direct te koppelen aan de router. Voorheen had je daar nog een apart kastje voor nodig, maar nu dus niet meer.

Koppel de Arlo-camera nu direct aan de Netgear R7000

Het is vanaf nu mogelijk direct de Arlo-beveiligingscamera te koppelen aan de Netgear R7000, de Nighthawk AC1900 Smart WiFi-router. Het enige dat gebruikers hoeven te doen is de nieuwe firmware-upgrade toe te passen, zodat de functionaliteit beschikbaar komt. Voorheen was een los Arlo-basisstation nodig om router en camera’s met elkaar te laten samenwerken. De R7000 neemt de functionaliteiten van dit basisstation dankzij de firmware-upgrade over, wat een prijsvoordeel van honderd euro betekent voor de consument.

Netgear is er daarom van overtuigd dat de beveiligingscamera Arlo een interessante optie wordt voor R7000-eigenaars, omdat het koppelproces is versimpeld. Op de website van de fabrikant wordt uitgelegd hoe je de firmware van de R7000 bijwerkt en de router geschikt maakt voor gebruik met de Arlo. Daar wordt eveneens uitgelegd hoe je een Arlo-account aanmaakt. De R7000 router is geschikt voor gebruikers die snel en met meerdere apparaten tegelijk online willen gamen en streamen. De Arlo is een draadloze online beveiligingscamera.

Reacties (2)