Gesponsord Smarthome Gesponsord door NETGEAR

NETGEAR heeft alles in huis voor snel, veilig en betrouwbaar internet (ADV)

19 december 2023 2 Minuten 1 Reacties
CMS_Banner-MR6550_travel_1920x1080

NETGEAR heeft alles in huis voor snel, veilig en betrouwbaar internet. We lichten drie artikelen uit die je nu kunt aanschaffen.

De Orbi 960- serie

Je (her)kent vast het dagelijks vloeken vanwege een trage verbinding. Haperende videogesprekken, het traag laden van pagina’s of een programma dat eindeloos lang duurt om op te starten. Met de Orbi serie zijn die perikelen verleden tijd. De Orbi collectie bevat een serie van mesh-systeem routers met razendsnel internet, het best beveiligde netwerk en bovendien een strak design wat je graag in je interieur wilt laten zien. Geef je partner, familielid of collega’s ergernis-vrije dagen cadeau. Dat is nog eens origineel!

Je koopt de Orbi RBKE963 router set vanaf €1899,99 (3 stuks)

De M6 Pro mobiele router van NETGEAR

Deze mobiele router van NETGEAR zorgt ervoor dat jij altijd voorzien bent van een supersnel en veilig 5G-netwerk, waar je ook bent, van een caravan in de bossen tot een ongerept bounty eiland. Er kunnen tot wel 32 apparaten verbonden worden met de M6 Pro – dit maakt het de ideale mobiele hotspot voor vakantiegangers, workations, digital nomads of zakenreizigers. De M6 Pro is geschikt voor alle providers en heeft enkel een data-sim & abonnement nodig om verbonden te worden met het ultrasnelle 5G-netwerk.

De Nighthawk M6 Pro is te koop vanaf €999,99

De Nighthawk WiFi 7 RS700S-router van NETGEAR

Met de Nighthawk WiFi 7 RS700S-router haal je de kracht van de toekomst in huis. Deze router werkt volgens de nieuwste WiFi 7-technologie en is daarmee twee keer sneller dan WiFi 6 en heeft meer capaciteit. Zo kun je heel gemakkelijk ieder slim apparaat in je Smart Home aansluiten zonder je systeem te overbelasten, terwijl je internet uitzonderlijk snel en veilig is. Of je nu thuiswerkt, geniet van je favoriete content, of online gamed, je hebt altlijd een ultrasnelle en stabiele verbinding. Bovendien kun je met de geavanceerde beveiligingsfuncties, je gegevens veilig stellen en met een gerust hart online zijn.

Nu te koop voor €899,88, incl. NETGEAR Smart Parental Controls™ en 1 jaar NETGEAR Armor™

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties (1)