Nest Secure laat gebruikers enkele sensoren gebruiken in huis

12 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
nest-secure

Het alarmsysteem van Nest, Nest Secure, laat gebruikers nu ook enkele sensoren gebruiken wanneer ze gewoon thuis zijn. Zie dit als een soort aanwezigheidsmodus: voorheen kon je het systeem alleen volledig in- of uitschakelen.

Nest Secure biedt een extra mogelijkheid aan

Nest Secure is een alarmsysteem dat momenteel alleen in de Verenigde Staten beschikbaar is, maar vroeg of laat moet het ook onze kant op komen. Dit systeem kon je tot op heden alleen in- en uitschakelen, waardoor alle sensoren en camera’s dus altijd helemaal aan of uit staan. Daar is nu een derde optie bijgekomen, een soort aanwezigheidsmodus. Met deze optie is het mogelijk om een aantal sensoren in huis in te schakelen, bijvoorbeeld te plekken waar je niet vaak komt of waar je slecht kunt horen of zien wanneer er wat gebeurt.

Veel beveiligingssystemen bieden deze optie al aan, dus het is eigenlijk vreemd dat dit nog niet kon bij Nest Secure. Dat neemt niet weg dat het nu fijn is dat het wel mogelijk is. Plekken waar je niet vaak komt, maar waar iemand we naar binnen zou kunnen, zijn bijvoorbeeld de zijdeur of het raam op de zolderkamer. Maar je zou bijvoorbeeld ook alle sensoren beneden kunnen activeren wanneer je boven naar bed gaat. Zo heb je dus veel meer zelf in de hand en kun je de beveiligen op je eigen wensen en gevoel afstellen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)