Neato kondigt drie robotstofzuigers aan: de Neato D10, D9 en D8

04 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
neato-d10-d9-d8-1

Fabrikant Neato kondigt tijdens IFA 2020 een aantal nieuwe robotstofzuigers aan, namelijk de Neato D10, D9 en de D8.

Neato D10, D9 en D8 gepresenteerd

De intelligente robotstofzuigers van Neato (de Neato D10, D9 en D8) zijn erop gericht het dagelijks leven eenvoudiger te maken, door middel van eenvoudige instellingen en duurzame hardware.

De nieuwe robotstofzuigers van Neato hebben een goede bouwkwaliteit en gebruikerservaring, terwijl het D-vormige ontwerp in de branche goed wordt benut. Met een Neato kunnen nu nog beter hoeken en randen voor een completere reiniging bereikt worden, met behulp van een brede borstel en grote stofopvangbak. Met een True HEPA-filter (het eerste in de branche) verwijdert de Neato D10 tot wel 99,97% allergenen en deeltjes, zoals stof en huidschilfers zo klein als 0,3 micron. Het instellen van de Neato D10, D9 of D8 gaat via wifi of bluetooth. Het is een gestroomlijnd proces in zes stappen, die beschikbaar is in de nieuwe MyNeato-app, zodat je meteen kunt beginnen met reinigen. Of beter nog: zodat je dat niet hoeft te doen en dat kunt laten doen.

Neato D10

Met een gebruikstijd van maximaal 150 minuten, een True HEPA-filter voor het verwijderen van tot wel 99,97% allergenen zo klein als 0,3 micron en de nieuwste LaserSmart LIDAR-gebaseerde technologie, levert de Neato D10 hoge prestaties voor de betere reiniging.

Advertentie

Neato D9

Met een ultra-performant HEPA-filter dat 99,5% stof en allergenen verwijdert, een gebruikstijd van maximaal 120 minuten en de kenmerkende LaserSmart-technologie van Neato, reinigt de stofzuiger wanneer en waar je maar wilt, zelfs in het donker.

Neato D8

De Neato D8 beschikt over de kenmerkende kwaliteit en technologie die je verwacht van Neato (zoals een grote stofopvangbak, extra brede borstel en de nieuwe LaserSmart-technologie) gekoppeld aan een betere gebruikerservaring, een gebruikstijd van maximaal 90 minuten en verbeterde reinigingseffectiviteit.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Neato-stofzuigers zijn deze herfst beschikbaar in onder meer Europa. Prijzen worden volgende maand bekendgemaakt.

Foto’s: Martijn Chel vanuit Berlijn

neato-d10-d9-d8-2


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)