Nanoleaf komt met nieuwe lichtpanelen in de vorm van een driehoek

19 oktober 2020 1 Minuut 0 Reacties
Nanoleaf Shapes

Nanoleaf komt met nieuwe lichtpanelen. De Nanoleaf Shapes kun je gebruiken in combinatie met de Hexagon-panelen om nog meer los te gaan met je eigen creaties.

Nanoleaf ken je van de lichtgevende led-panelen. Deze unieke verlichting is al verkrijgbaar in vierkante panelen (Canvas), zeshoeken (Hexagon) en driehoeken (Light panels). Daar komt nu een nieuwe variant bij met de naam ‘Shapes’.

De eerder uitgebrachte Light Panels zijn ook driehoekig, maar de Shapes zijn net iets anders. De Nanoleaf Shapes zijn kleinere en grotere driehoeken die je gemakkelijk kunt gebruiken in combinatie met de Hexagon-panelen. Zo kun je eventuele gaten opvullen van de Hexagon-panelen. Op deze manier kun je nog meer losgaan met eigen creaties en een unieke lamp creëren in de vorm die jij wilt.

Nanoleaf Shapes met ondersteuning voor stemassistenten

De nieuwe Nanoleaf Shapes kun je wederom de kleur geven die je wilt via de app. Daarnaast reageren ze op muziek en aanrakingen en kun je ze bedienen met je favoriete stemassistenten als Amazon Alexa en Google Assistent. Tevens is er ondersteuning voor Apple HomeKit, IFTTT en SmartThings. Prijzen beginnen vanaf 99,99 euro op de Nanoleaf webshop.

Naast de nieuwe ledpanelen komt Nanoleaf ook met andere nieuwe producten in de Essentials-serie, alhoewel het de vraag is of deze ook in ons land verschijnen. Zo is daar een nieuwe slimme lamp met E27-fitting die het net even wat anders doet dan andere slimme lampen. Het glas is namelijk niet rond, maar heeft verschillende vlakken. Deze kleurenlamp kan 16 miljoen kleuren en warme en koude wittinten weergeven. De lamp heeft een helderheid van maximaal 1100 lumen. De prijs in de Verenigde Staten is 19,99 dollar. Daarnaast komt het bedrijf met een kleuren ledstrip van twee meter. Deze is verkrijgbaar met en zonder controller voor respectievelijk 49,99 dollar en 24,99 dollar.

Lees meer over Nanoleaf

Meer weten over de lichtgevende panelen van het bedrijf? Lees dan de review van de Nanoleaf Canvas.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)