Nanoleaf brengt Screen Mirror-functie naar modulaire lichtsystemen

18 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
Nanoleaf screen Mirroring

Nanoleaf brengt een speciale applicatie voor Mac- en Windows-computers uit waarmee de modulaire lichtsystemen van het bedrijf kunnen meekleuren met wat er op het scherm gebeurt.

Deze Screen Mirror-functie werkt met de vierkante Nanoleaf Canvas-panelen, alsook de driehoekige Aurora-panelen.

Met de Screen Mirror-functie wordt het mogelijk de lichtpanelen van Nanoleaf mee te laten kleuren met wat er op het scherm of de televisie gebeurt. De enige vereiste is dat er de nieuwe Nanoleaf-app voor de Mac of Windows-pc gedownload en gebruikt wordt. Middels de app kunnen gebruikers aangeven hoe de lichtpanelen moeten reageren met datgene er op het scherm getoond wordt. Dit gaat van een simpel en rustig basis kleurenpalet tot een dynamische kleurweergave van de kleuren zoals ze op het scherm verschijnen. Je kunt er ook voor kiezen maar een deel van het scherm te synchroniseren met de lichtpanelen.

Momenteel werkt de functie dus alleen wanneer je de app voor op je Mac of Windows-pc downloadt en dus content van de computer op een monitor of tv weergeeft. Nanoleaf geeft echter aan dat Netflix niet te synchroniseren is door beperkingen die met drm te maken hebben.

Lees ook onze uitgebreide review van de Nanoleaf Canvas met vierkante en aanraakgevoelige panelen.

Reacties (0)