Gesponsord Smarthome Gesponsord door AduroSmart

Maak je huis smart!

15 november 2020 2 Minuten 0 Reacties
AduroSmart

Maak je huis smart met AduroSmart Eria. Dankzij het Zigbee-protocol zijn er veel mogelijkheden tot compatibiliteit met andere merken.

Maak je huis smart!

Een smart huis levert de gebruiker veel gemak en comfort op. Daarnaast kan het je ook helpen om geld te besparen op je energierekening! Maar hoe kun je je huis smart maken? Dat kan met AduroSmart ERIA! Met behulp van de hub kun je tot wel 50 producten met elkaar koppelen en met de AduroSmart ERIA app bedienen. Met slechts één klik kun je bijvoorbeeld alle lampen in huis in één keer uit-of aanzetten of van kleur laten veranderen.

AduroSmart ERIA Hub

De smart home Hub is het hart van jouw slimme wensen. Deze hub doet wat jij wilt via de app op je telefoon of tablet. Hier kun je je favoriete lichtscénes instellen en timers zetten. Kom jij bijvoorbeeld elke dag om 18 uur thuis van je werk? Het komt nét wat lekkerder thuis als je verlichting even daarvoor al is aangegaan. Maar je kunt bijvoorbeeld ook instellen dat de beveiliging aangaat wanneer jij het huis verlaat. Bij AduroSmart ERIA vind je diverse slimme producten in het assortiment. Van slimme lampen tot beveiligingsproducten en van sensoren tot slimme schakelaars. Twee zaken staan voorop. Allereerst de kwaliteit en de unieke functies van de producten, maar daarnaast ook de compatibiliteit met andere merken.

Smart home producten koppelen

Je kunt dus niet alleen de smart home producten van AduroSmart koppelen in de app, maar ook smart home producten van andere merken kunnen toegevoegd worden dankzij het Zigbe-protocol. Heb je al slimme lampen van andere fabrikanten in je bezit? Als deze ook gebruik maken van het Zigbee-protocol sluit je ze gemakkelijk aan op de AduroSmart ERIA hub. Zo kun je zelfs jouw slimme jaloezieën of gordijnen toevoegen aan de hub. Bedien zo gemakkelijk al jouw smart home-producten in één app! En heb je de beschikking over een slimme speaker met spraakassistent? Dan kun je de producten van AduroSmart ERIA zelfs via je stem bedienen.

Dit artikel is gesponsord door AduroSmart

Reacties (0)