Luxaflex introduceert bedieningssysteem PowerView Motorisation

01 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
luxaflex-powerview-motorisation

Luxaflex Nederland introduceert in april het nieuwe elektrische bedieningssysteem PowerView Motorisation, dat met je smartphone te bedienen is. Met PowerView Motorisation kan raambekleding worden bediend met de PowerView App of met de Pebble Remote.

Luxaflex PowerView Motorisation gepresenteerd

Luxaflex zal in april het nieuwe besturingssysteem PowerView Motorisation gaan introduceren. Gebruikers zullen dan in staat zijn hun raamkleding te bedienen via de PowerView App voor op je smartphone of de Pebble Remote (alternatief voor afstandsbediening). Ook kan door middel van het maken van scenes de raambekleding volledig automatisch bediend worden. Dankzij het slimme elektrische systeem worden instellingen automatisch aangepast op de licht- en privacy-behoeften van de gebruiker evenals het dagdeel (middag, avond, nacht).

Als gebruiker hoef je de app voor smartphones en tablets slechts één keer goed in te stellen, waarna de raambekleding zich goed aanpast op het ritme van de gebruiker en de zonsopkomst en -ondergang, zelfs wanneer de gebruiker niet thuis is of niet verbonden is met internet. Zo kunnen er per dag en tijdstip andere lichtcombinaties ingesteld worden, zowel voor individuele ramen als gezamenlijk. Dankzij RemoteConnect kan het systeem zelfs worden bediend vanuit het buitenland. Helaas is nog niet bekend wat het systeem zal kosten.

De twee verschillende Pebble Remotes zijn straks te verkrijgen in zeven verschillende kleuren.

Reacties (0)