Lifx Candle Color komt in november naar Nederland

16 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
lifx-candle-color-2

Lifx heeft laten weten dat er vanaf november een nieuwe lamp in Nederland te koop is, namelijk de Lifx Candle Color. De lamp maakt gebruik van speciale technologie, waardoor het mogelijk is verschillende kleurzones in te stellen.

Lifx Candle Color met kleurzones

De Lifx Candle Color is de eerste lamp van de fabrikant die gebruikmaakt van de zogenaamde Polychrome Technology. Die technologie maakt met individueel instelbare leds meerdere kleurzones mogelijk binnen een lamp, waardoor er heel veel lichteffecten mogelijk zijn. Zo kan de lamp overgaan van functioneel wit naar een warmere kleur en vervolgens veranderen in een lavalamp-achtig licht, een dynamische vlam of een canvas om kleuren op te tekenen. Bovendien kan het vlameffect mogelijk voor een ontspannen sfeer zorgen.

De Lifx Candle Color beschikt over een E14- en B15-fitting en kan worden gebruikt als hulpmiddel om in slaap te komen (door rode tonen te presenteren) en wakker te worden (door middel van een fade-in licht). Daarnaast kun je de lampen bijvoorbeeld in een kroonluchter gebruiken. De Candle Color is vanaf november beschikbaar in Nederland en heeft een adviesverkoopprijs van 54,99 euro per lamp. Mocht je al lampen van Lifx hebben, dan kun hem in combinatie met die producten gebruiken middels de gratis Lifx-applicatie.

Reacties (0)