Lifx brengt wifi-lampen ook uit in de Benelux

24 oktober 2018 2 Minuten 0 Reacties
LIFX

Lifx heeft bekendgemaakt dat er tien slimme wifi-lampen naar de Nederlandse markt komen. Je hebt geen bridge nodig voor de installatie en bediening, aangezien de benodigde hardware in de lampen zelf zit. Uiteraard is er ook ondersteuning voor slimme assistenten.

Lifx komt naar Nederland

Lifx is een bedrijf dat als eerste led-lampen, die verschillende kleuren kunnen weergeven, uitbracht. Deze lampen waren tot op heden officieel niet in Nederland uitgebracht, maar daar komt nu verandering in. Er komen namelijk tien verschillende wifi-lampen van het merk uit in de Benelux. Vanzelfsprekend is het zo dat led-lampen minder energie verbruiken en langer meegaan, maar met deze slimme lampen kun je natuurlijk ook zorgen voor meer sfeer in huis doordat je de kleur kunt aanpassen (er zijn zestien miljoen kleuren beschikbaar).

De verlichting is op verschillende manieren te personaliseren en te automatiseren. Zo kunnen de felheid en de kleurtemperatuur met Day & Dusk worden aangepast aan het omgevingslicht en de tijd van de dag. De producten werken naadloos samen met de bekende stembesturingssystemen, waaronder Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Homekit en Microsoft Cortana, zodat je de verlichting kunt bedienen met je stem of met de app. Bovendien worden de scene-instelleingen behouden wanneer je de lichtschakelaar gebruikt.

Om te vieren dat Lifx nu ook in Nederland en de rest van de Benelux beschikbaar is, zijn er diverse consumentenacties opgezet. Bij LIFX kan je het concept wifi-ledlampen testen met de aankoop vanaf slechts één lamp. Er is geen (dure) aanschaf van een bridge nodig, want de lamp zelf bevat de wifi-module. Lifx wil hiermee de instapdrempel voor consumenten verlagen die de smarthomewereld voor het eerst betreden.

Producten en prijzen

Hieronder kun je zien welke producten beschikbaar zijn en hoe duur ze zijn.

LIFX Mini Warm White Wi-Fi Smart LED Lamp – E27 € 24,99
LIFX Mini Day & Dusk Wi-Fi Smart LED Lamp – E27 € 29,99
LIFX Mini Colour & White Wi-Fi Smart LED Lamp – E27 € 54,99
LIFX Colour & White Wi-Fi Smart LED Light Lamp – E27 € 64,99
LIFX + Colour & White Wi-Fi Smart LED Lamp with Infra Red Night Vision for Security Cameras – E27 € 74,99
LIFX GU10 Colour & White Wi-Fi Smart LED Light Lamp € 59,99
LIFX Z (Starter Kit) Wi-Fi Smart LED Lightstrip (Base + 2 Meters of Strip) € 89,99
LIFX Z (Extension) Wi-Fi Smart LED Lightstrip (1 meter) € 29,99
LIFX Downlight Kit Colour & White Wi-Fi Smart LED Lamp (10 cm) € 79,99
LIFX Beam Seamless Light Module,  Pack of 6 Beams and One Corner Kit € 199,99
LIFX Tile Modular Light Surface, Pack of 5 Tiles € 259,99

Reacties (0)