LG toont ijsmachine die werkt met capsules die zijn voorzien van qr-codes

13 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
lg-snow-white-ijsmachine-the-verge

LG toont tijdens SXSW een ijsmachine die werkt met speciale capsules. De capsule zijn voorzien van qr-codes die het apparaat kan uitlezen. Het is nog niet bekend of dit product daadwerkelijk op de markt zal verschijnen en wat het moet gaan kosten tegen die tijd.

IJsmachine van LG werkt met speciale capsules

Smarthome draait niet alleen om apps en wifi, maar betekent in de bredere zin ook apparaten in huis die het leven gemakkelijker maken. Deze bierbrouwer voor thuis is daar een voorbeeld en de ijsmachine die LG tijdens het evenement SXSW toont ook. Deze machine werkt met speciale capsules om ijs te maken. Per traktatie heb je twee capsules nodig. De eerste is verantwoordelijk voor de smaak, terwijl de tweede de structuur voor zijn rekening neemt. Die laatste bepaalt ook of je nou een sorbet, normaal ijsje of gelato gaat eten.

Helaas is niet bekend welke ingrediënten in de capsules zitten, behalve gepasteuriseerde melk die je goed moet schudden. Ook weten we nog niet of dit product daadwerkelijk zal worden uitgebracht en hoe duur het dan moet worden. Deze ijsmachine van LG bevindt zich nog in de prototypefase. Het is ook nog maar de vraag of mensen daadwerkelijk zitten te wachten op een apparaat met speciale capsules die werken met qr-codes (waardoor het apparaat weet wat er in zit) — een bak ijs kopen in de supermarkt is altijd gemakkelijker.

Reacties (0)