LG onthult Centum System koel-vriescombinatie met DoorCooling

23 april 2019 2 Minuten 0 Reacties
lg-centum-system

LG heeft een nieuwe koel-vriescombinatie aangekondigd. Deze koelkast met Centum System-technologie beschikt tevens over DoolCooling. De koelkast moet lang meegaan en LG belooft dat verse producten, zoals groente en fruit, langer mee moeten gaan.

LG Centum System koel-vriescombinatie met DoorCooling

Naast handig moet de nieuwe koelkast van LG ook zeer energiezuinig zijn dankzij de ingebouwde Inverter Linear Compressor. Hierdoor zou de koelkast tot 32 procent efficiënter moeten zijn. In combinatie met andere functies daalt het energieverbruik van de koelkast drastisch waardoor deze het A+++-label -40 procent heeft. Dat betekent dat de koelkast nog eens veertig procent energiezuiniger is dan soortgelijke modellen. Daarnaast produceert het apparaat 25 procent minder geluid en wordt er garantie van twintig jaar gegeven.

De samenwerking tussen de Linear Cooling en de DoorCooling+, waarbij ook de deur gekoeld wordt, moet vers eten langer vers houden. De Linear Cooling, ondersteund door de Inverter Linear Compressor, houdt controle over de temperatuur in de koelkast. De temperatuur fluctueert niet meer dan ongeveer 0.5 graden. Tegelijkertijd blaast de DoorCooling+ koude lucht van bovenaf. Dit draagt bij aan de constante temperatuur, ook in de gebieden die moeilijker te koelen zijn, zoals de gedeeltes in de deur, luidt de belofte van de fabrikant.

De Fresh Balancer houdt vocht op dezelfde plek terwijl bewegende regelaars de optimale vochtigheid handhaven voor groente en fruit. De Fresh Converter – een lade die jou de juiste temperatuur laat kiezen voor het opslaan van zowel vis, vlees als groenten – kan op drie verschillen temperaturen worden ingesteld.

Advertentie

Bediening op afstand

De Centum System koel-vriescombinatie beschikt tevens over SmartThinQ-technologie, evenals een tweestaps opvouwbare plank en een ingebouwd wijnrek voor vijf flessen wijn. Dankzij de SmartThinQ-technologie kan de koelkast op afstand geregeld worden. Met de tweestaps opvouwbare plank kun je genoeg ruimte creëren voor eten, pannen en andere omvangrijke items. De Zero Clearance-techniek maakt het mogelijk om lades helemaal te openen tot negentig graden, zodat je er eenvoudig bij kan. Tot slot geeft het zachte LED Panel verlichting het onderste vriesgedeelte een luxueuze uitstraling.

Prijs en beschikbaarheid

De koel-vriescombi is in Nederland verkrijgbaar vanaf april 2019 bij onder andere bij de bekende verkooppunten voor een adviesprijs vanaf 649 euro.

Reacties (0)