Lenovo komt met Smart Home Essentials-lijn

31 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
Smart Home Essentials

Lenovo stapt ook in de wereld van het smarthome. Het bedrijf komt met een Smart Plug, Smart Bulb en een slimme beveiligingscamera. Alles is te bedienen vanuit de Lenovo Link-app.

Ook Lenovo gaat starten met een smarthome-lijn. Tijdens de IFA 2018 in Berlijn heeft Lenovo diverse producten aangekondigd voor de smarthome, waaronder een Smart Bulb, Smart Plug en een slimme beveiligingscamera. Eerder dit jaar kwam Lenovo al met de Lenovo Smart Display.

Lenovo Smart Plug

De Lenovo Smart Plug maakt het mogelijk om de stroom op afstand aan- en uit te zetten. Zo kun je ‘domme’ verlichting slim maken of bijvoorbeeld andere apparaten van stroom voorzien op het moment dat het jou uitkomt. De Smart Plug van Lenovo moet straks reageren op zowel je stem als via de app.

Lenovo Smart Bulb

Lenovo stapt ook in de wereld van de slimme verlichting met de introductie van de Smart Bulb. De slimme gloeilamp werkt net zoals bijvoorbeeld de slimme verlichting van Philips Hue. Je kunt het licht dimmen en ook de kleurtemperatuur aanpassen. Via de Lenovo Link-app kun je meerdere Smart Bulbs beheren en aansturen en tevens groepen en scenario’s aanmaken.

Lenovo Smart Camera

Lenovo komt ook met een eigen beveiligingscamera voor in huis. De camera kan 355 graden horizontaal draaien en 120 graden verticaal. De camera heeft infrarood nachtvisie tot 20 meter en een ingebouwde microfoon en speaker. De camera kan daarom ook prima in de babykamer gebruikt worden om de kleine in de gaten te houden.

Alle nieuwe smarthome-apparatuur van Lenovo is te bedienen vanuit de Lenovo Link-app. Alle Smart Home Essentials van het merk zijn vanaf november beschikbaar in de Verenigde Staten. De serie komt ook naar Europa, maar een exacte datum en de prijs zijn hier nog niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)