Kohler lanceert Verdera Voice: slimme spiegel met Google Assistant

04 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Verdera Voice

Kohler komt met verschillende slimme producten voor in de badkamer. Zo is daar onder andere de slimme spiegel Verdera Voice, maar onder de naam 'Veil Lighted Bathroom Collection' vinden we ook een slim toilet, wastafel en badkuip in het nieuwe assortiment.

Naast de slimme spiegel van LG krijgen we nog een slimme spiegel te zien tijdens de CES 2019 in Las Vegas. Ook Kohler is bezig met een nieuwe versie van de spiegel, dit keer ook met ingebouwde Google Assistant. Vorig jaar liet Kohler ook al een slimme spiegel zien tijdens de beurs, toen met ondersteuning voor Alexa.

De nieuwe Verdera Voice is per direct te koop met ingebouwde Amazon Alexa. De versie met ingebouwde Google Assistant zal later op de markt verschijnen. Je kunt dus het slimme huis bedienen vanuit de badkamer of muziek luisteren terwijl je lekker in bad ligt. Volgens Kohler laat de slimme spiegel het geluid in stereo horen door hermetisch afgesloten speakers. De verlichting zelf tenslotte op de spiegel is via je stem te bedienen en kan ook op beweging reageren. Ook kun je het licht dimmen.

De Verdera Voice komt wel met een stevig prijskaartje. Het goedkoopste model met Alexa kost 1.600 dollar. Meer informatie over deze slimme spiegel vind je op de website van Kohler.

Bathroom Collection

Naast de slimme spiegel Verdera Voice introduceert Kohler ook andere slimme producten voor in de badkamer met de Kohler Veil Lighted Bathroom Collection. In de collectie vinden we onder andere een badkuip, wastafel en een toilet. Deze zijn allen uitgerust met slimme verlichting, die je via beweging, een fysieke controller of met je stem via Amazon Alexa of Google Assistant kunt bedienen. Het slimme toilet bijvoorbeeld heeft daarnaast gepersonaliseerde brilverwarming en schoonmaakroutines.

Reacties (0)