Bedien het Kohler Stillness bad met je stem

08 januari 2021 2 Minuten 1 Reacties
Kohler Stillness

Kohler kwam eerder met een slim toilet, maar werkt nu ook aan een slim bad. Goedkoop wordt het echter niet, dus begin maar vast te sparen.

Zo af en toe komen we producten tegen die we maar al te graag zouden willen testen. Een slimme speaker of videodeurbel is gemakkelijk op te sturen, maar in het geval van een slimme badkuip is dat toch iets lastiger. Heeft iemand een badkamer over?

Maak kennis met het Kohler Stillness bad. Deze slimme badkuip kun je bedienen via een app of met je stem in combinatie met Amazon Alexa. Zo kun je dus met je stem het bad vullen met de juiste warmte en diepte. En heb je echt geld teveel? Kies dan voor een upgrade met ingebouwde lampen en zelfs een mistmachine voor extra sfeer.

Het Stillness bad is van het bedrijf Kohler, dat je misschien ook wel kent van het intelligente toilet Numi. Dit toilet is voorzien van surround speakers, verlichting en kun je volledig naar wens afstellen met je stem via Amazon Alexa. En wie de toiletbril maar koud vindt kan zelfs kiezen voor een verwarmde toiletbril op de door jouw gewenste temperatuur.

Even de portemonnee trekken…

Terug naar het slimme bad. Kohler heeft verschillende versies die later dit jaar verkrijgbaar moeten zijn. De basisversie kost 8.698 dollar en laat je zelf de diepte en warmte van het water instellen, maar dan mis je nog altijd veel opties. Wil je ook de mistmachine en de mogelijkheid om aroma’s aan het water toe te voegen, dan moet je maar liefst 10.998 dollar betalen. En wil je echt de meest luxe versie met verlichting en alle toeters en bellen, dan moet je 15.998 dollar overhandigen aan Kohler. Deze meest luxe versie is vanaf oktober verkrijgbaar. De basisversie en de versie met mistmachine verschijnen in juli van dit jaar.

Helaas zal het slimme bad van Kohler niet in Nederland verschijnen. Ook de andere slimme producten voor in de badkamer van de fabrikant zijn nooit in Nederland verschenen. We zullen het dus voorlopig maar bij dromen moeten houden. Oh, en alvast beginnen met sparen. Bekijk het bad zelf op de website van Kohler.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Chris Laarman

Chris Laarman
08 januari 2021 om 18:34

Stembesturing en (zeker in zo’n bad) de neiging om te gaan zingen.
Mijn fantasie raakt van slag…

Inloggen