Kamarq lanceert een slimme Sound Table

07 april 2016 1 Minuut 0 Reacties
kamarq-sound-table

Kamarq Holdings heeft zijn eerste product gelanceerd, namelijk een Sound Table waarop muziek afgespeeld kan worden.

Kamarq Holdings voorziet ons wellicht in de toekomst van de meest ideale meubels. In de afgelopen tijd is het bedrijf erin geslaagd om een fors geldbedrag binnen te halen. Kamarq harkte zo’n 3,2 miljoen dollar binnen door investeringen van onder andere Energy & Environment Invstment, Saison Ventures en iSGS Investment Works. Met het binnengehaalde geld wil de startup verder gaan met het ontwikkelen van producten, het ontwikkelen van systemen en het opleiden van mensen.

Tegelijkertijd met het bekendmaken van de forse investeringen, heeft het bedrijf ook zijn eerste product gelanceerd en dat is niet zo maar een product. Het Japanse bedrijf presenteerde de Sound Table. Zoals de naam al zegt gaat het om een slimme tafel, die geschikt is om muziek af te spelen. De houten tafel kan ook omgevingsgeluiden laten horen in overeenstemming zijn met het weer. Al die dingen zijn te regelen met een mobiele applicatie. Het is zelfs mogelijk om bepaalde nummers op bepaalde tijdstippen in te plannen. Heerlijk dus om met een rustig nummer wakker te kunnen worden.

Sound Table pre-order

Voor de pre-orders op de website Makuake heeft Kamarq gekozen voor twee soorten eettafels, één lage tafel en één nachtkastje. Die zijn allen in drie verschillende kleuren leverbaar. De donateurs zullen het product één dag voor de release al ontvangen en krijgen 20 procent korting.

Advertentie

Reacties (0)