Innr Round Ceiling Lamp: slimme plafondlampen met Zigbee

24 november 2020 1 Minuut 0 Reacties
Innr Round Ceiling Lamp

Innr brengt een nieuwe en slimme plafondlamp op de markt. De Innr Round Ceiling Lamp kost 64,99 euro en beschikt over Zigbee.

Hoewel Innr onlangs nog een nieuwe line-up slimme verlichting met WiFi aankondigde zet het bedrijf nog altijd in op het Zigbee-protocol. Innr breidt dit assortiment vandaag verder uit met de Innr Round Ceiling Lamp, een plafondlamp met led-verlichting en Zigbee.

Innr Round Ceiling Lamp

De Innr Round Ceiling Lamp is een slimme versie van de plafondlamp die we al jaren kennen, met een afmeting van 30 centimeter doorsnede en 5,2 centimeter hoogte. Deze aluminium armatuur is voorzien van een diffuse kap met hierin 24 leds. De lamp kan op elk 230v-punt aangesloten worden en biedt een lichtsterkte van 1.200 limen. De lichtkleur is 2.700 Kelvin en natuurlijk is de lamp dimbaar.

De RCL 110, zoals Innr de lamp officieel noemt, is kan draadloos worden bediend via de Innr-app, de Philips Hue-app of een van de talloze compatibele smarthome-systemen. Hiervoor is een Zigbee-chip aanwezig. Let wel dat in alle gevallen een hub vereist is die Zigbee ondersteunt. Daarnaast is de ondersteuning voor spraakbediening middels de Google Assistant of Amazon Alexa.

Prijs en beschikbaarheid

Vanaf volgende maand moet de Innr Round Ceiling Lamp te koop zijn voor een prijs van 64,99 euro.

Reacties (0)