Innr lanceert tunable spots met GU10-aansluiting

24 maart 2020 1 Minuut 0 Reacties
innr-smart-comfort-spot

Innr breidt zijn aanbod uit met nieuwe slimme GU10-spotjes met aanpasbare tinten van wit licht die kunnen worden gebruikt in Zigbee-netwerken. De lampen kunnen zodoende gebruikt worden in Philips Hue-, Alexa-, Google Home- en SmartThings-netwerken.

Nieuwe tunable spots van Innr

De nieuwe Innr-lampen zijn spots met aanpasbare tinten van wit licht, tussen 2200K en 5000K die geschikt zijn voor gebruik in lampen met GU10-fittingen. De compacte spots worden Smart Spot Comfort genoemd en dragen het typenummer RS 229 T. Ze kunnen worden gebruikt in gangbare inbouwspots met een GU10-aansluiting. Vergeleken met de voorganger is het nieuwe spotje kleiner en zuiniger. Ook is er een grotere stralingshoek (nu 42 graden) en wordt er kwalitatieve COB technologie gebruikt, waardoor de single lens mooi egaal licht geeft.

De RS 229 T’s voldoen aan de energie-efficiëntieklasse A+, bieden een lichtopbrengst van 350 lumen en verbruiken 5 watt. De lichtopbrengst komt overeen met die van een gloeilamp van 50 watt. De led Spot heeft een draadloos dimbereik van 100% – 1%. De gemiddelde levensduur is 25.000 uur. Via Alexa kunnen gebruikers de Innr Spot Comfort rechtstreeks aansturen via Amazon Echo Plus en de Echo Show (2e generatie). Om de spot via Zigbee te besturen, is een bridge van Innr, Philips Hue of SmartThings vereist. Als een Philips Hue Bridge wordt gebruikt, is stembesturing van Amazon Alexa en Google Home ook mogelijk.

Prijs en beschikbaarheid

De Comfort Spot is als 2-pack verkrijgbaar voor een prijs van 39,99 euro. Later dit voorjaar zal er ook een 4-pack beschikbaar komen voor 69,99 euro.

Reacties (0)