Innr lanceert slimme lichtstrip en spots voor buiten

02 juni 2020 1 Minuut 0 Reacties
Innr outdoor producten

Vlak voordat de zomer officieel van start gaat brengt Innr verlichting voor in de tuin uit. Het bedrijf komt met een flexibele lichtstrip en spots voor buiten.

Beide producten kunnen middels een app bediend worden en miljoenen kleuren weergeven.

De flexibele lichtstrip heeft een lengte van twee meter of vier meter. De spotlights zijn in een pakket van drie verkrijgbaar en kunnen op een control box worden uitgebreid tot vijf spots met de los verkrijgbare singlepacks. Alle buitenproducten kunnen worden gebruikt in Zigbee-netwerken, dus ze zijn ook compatibel met een bridge van marktleider Philips Hue.

Innr Smart Spot Lights

Innr heeft naar eigen zeggen bewust gekozen voor een set van drie spots, in plaats van een enkele ledlamp met een vergelijkbare maximale lichtsterkte. Zo kunnen bijvoorbeeld beplantingen, balkons en schuttingen veel individueler en van meer kanten worden belicht dan bij een enkele spot. Daarnaast zijn de Smart Spot Lights qua voeding flexibel te installeren. De producten zijn uit te breiden met de verlengkabels tot een maximale lengte van 35 meter. De spots kunnen echter niet individueel afgesteld worden. Je stelt de helderheid en kleur dus altijd in voor de gehele set van drie.

De prijs bedraagt 139,99 euro voor een set van drie (OSL 130 C) en een extra spot kan voor 34,99 euro gekocht worden. De verlengkabel van 2 meter (OEC 120) kost 14,99 euro, de 5 meter variant (OEC 150) is verkrijgbaar voor 19,99 euro.

Innr Flex Lights

De lichtstrips (Flex Lights) bevatten een groot aantal leds die een diffuus geven. De leds zijn zelf niet zichtbaar, wat zorgt voor een egaal gekleurde led-strip, van begin tot eind. De Innr Flex Lights komen in twee varianten: OFL 120 – 2 meter (59,99 euro) en OFL 140 – 4 meter (99,99 euro).

Momenteel testen wij beide producten. De review wordt in de komende weken gepubliceerd.

Reacties (0)