Innr kondigt nieuwe buitenverlichting en spotjes aan

22 september 2020 2 Minuten 1 Reacties
innr-tuinverlichting-1

Innr heeft twee nieuwe producten gepresenteerd: de Smart Outdoor Pedestal Lights voor buiten en de Recessed Spot Light voor in het plafond.

De Innr Smart Outdoor Pedestal Lights is een pakket van drie identieke paaltjes voor in de tuin, die eventueel uitgebreid kan worden naar vijf stuks. Je bedient de lichtpalen voor in de tuin via je smartphone en app, maar kunt ook gebruikmaken van spraakbediening. De energiezuinige lichtpaaltjes kunnen in groepen worden bediend, gedimd en geïntegreerd.

De lampen voor buiten ondersteunen tot zestien miljoen kleuren. Je kunt de lampen gebruiken naast paden, zodat ze goed belicht zijn. Maar je kunt ze ook gebruiken als sfeerverlichting op terrassen, in voortuinen en tussen de planten.

Omdat ook de Innr Smart Outdoor Pedestal Lights gebruikmaken van Zigbee kun je ze opnemen in een bestaand Philips Hue-netwerk, mits je daar de Hue-bridge voor gebruikt. Omdat een 3-pack van de lampen via één control box wordt bestuurd, zijn ze echter enkel als groep te bedienen.

Bij de slimme paaltjes is ervoor gezorgd dat ze robuust zijn en beschermd tegen stof, dat ze bestand zijn tegen hagelstenen en zware regenbuien met een hoge mate van bedrijfszekerheid. Om deze reden heeft de tuinverlichting een waterdichtheidsgraad van IP65. De behuizing is gemaakt van aluminium.

Elke individuele lamp levert 215 lumen en verbruiken slechts 4,5W per lamp, wat overeenkomt met een vervangingsvermogen van de lichtbron van 30 watt. De Innr Smart Outdoor Pedestal Lights kunnen worden gedimd met een bereik van 0,1-100 procent.

De totale hoogte van de OPL 130 C (dat is de productaanduiding) is 40 centimeter, waarvan 27 cm boven de grond staat. Er kunnen drie lampen worden opgesteld op een afstand van elk twee meter. De kabellengte tussen de 24 volt adapter en de eerste lamp is ook twee meter. De kabellengte kan worden verlengd tot maximaal 35 meter. Verlengingskabels zijn apart verkrijgbaar.

De verpakkingseenheid met drie Smart Outdoor Pedestal Lights (OPL 130 C) is nu verkrijgbaar voor 159,99 euro. De OPL 130 CP uitbreidingsset met één paaltje kost 39,99 euro. De single-pack kan niet afzonderlijk gebruikt worden, alleen als uitbreiding op een set van Outdoor Pedestal Lights of Outdoor Spot Lights.

Dan hebben we nog de nieuwe spotjes, genaamd de Smart Recessed Spot Lights (RSL 115 + uitbreidingspakket RSL 115 spot). Dit zijn slimme draaibare inbouw-ledspotjes met 25 mm inbouwdiepte. Je bedien en dimt het licht draadloos, ook wanneer je niet thuis bent. De lampen zijn qua lichtopbrengst vergelijkbaar met halogeenlampen, ze zijn aan te sturen via Philips Hue en je kunt ze middels stembediening instellen.

Eén spotje kost 19,99 euro, terwijl een 3-pack 69,99 euro kost.

Reacties (1)