Harman Kardon kondigt Google Assistant-speaker aan van 700 dollar

28 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
harman-kardon-citation-500

Harman Kardon heeft deze week een Google Assistant-speaker van 700 dollar aangekondigd. De speaker wordt Citation 500 genoemd. De speaker zal tijdens de IFA-beurs in Berlijn worden gepresenteerd en vanaf eind september te bestellen zijn in Europa.

Dit is de Harman Kardon Citation 500

Harman Kardon is voornemens een nieuwe speaker met Google Assistant aan boord uit te brengen, genaamd de Citation 500. Het apparaat zal tijdens de IFA-beurs in Berlijn worden gepresenteerd en vanaf eind september te bestellen zijn in Europa. De kosten: 700 dollar (599 euro). De speaker zal straks in twee kleuren verkrijgbaar zijn: grijs en zwart, allebei met een wollen buitenlaag. Met zijn prijs van bijna 600 euro (omgerekend), is dit één van de duurste Assistant-speakers tot nu toe (Bang & Olufsen Beosound 1 en 2 spannen de kroon).

De Harman Kardon Citation 500 beschikt over stereospeakers van 200 watt en ondersteunt hi-def audio (24 bit/96Khz). Bovenop zit een lcd-kleurenscherm waarmee je de muziek kunt bedienen, maar door de ondersteuning van de Assistant kun je dat natuurlijk ook met je stem doen. Daarnaast kun je muziek afspelen van je smartphone en is het zelfs mogelijk het gevaarte als een smarthomehub te gebruiken, waarmee je andere apparaten in huis aanstuurt. Denk dan bijvoorbeeld aan je slimme thermostaat of je verlichting.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)