Google Nest Hub heeft per direct drie nieuwe klokjes

03 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Google Nest Hub

De Google Nest Hub heeft een update gekregen met drie nieuwe achtergronden met een klokje. Zo heb je meer opties om te tonen op het display.

Beschik jij over een Google Nest Hub of de Nest Hub Max? Per direct zijn er drie nieuwe klokjes beschikbaar om als achtergrond te kiezen. Je kunt op deze slimme displays zelf kiezen wat je als achtergrond wilt. Ga je voor een eigen fotoalbum via Google Foto’s, kies je voor de Kunstgalerie met afbeeldingen of wil je liever een klok in beeld? Wanneer je voor deze laatste optie kiest heb je drie nieuwe mogelijkheden. Wij vertellen je hoe je deze in kunt stellen.

Drie nieuwe klokjes voor de Google Nest Hub

De drie nieuwe klokjes zagen we eerder al terug op de Lenovo Smart Clock, maar zijn nu ook uitgebracht op de slimme displays van Google zelf. Je kunt kiezen uit Tijdloos – donker, Tijdloos – licht en Weer. Je vindt ze onderaan de lijst van klokjes. Om ze in te stellen open je de Google Home-app en selecteer je het slimme display. Klik rechtsboven op het tandwieltje en vervolgens voor Fotolijstje. Hier selecteer je Google Foto’s, Kunstgalerie of Klok op volledig scherm. Kies voor die laatste optie en scroll helemaal naar beneden om de nieuwe klokjes te kiezen.

De Google Nest Hub is in feite een slimme speaker met Google Assistent in combinatie met een display. Je hoort dus niet alleen de antwoorden op je vragen, maar kunt deze ook direct zien op het display. Lees ook onze review van dit slimme display of bekijk het op de website van Google.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)