Google Nest Hub en Nest Hub Max kunnen nu Netflix afspelen

21 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
Google Nest Hub

Google Nest Hub en Nest Hub Max zijn vanaf nu in staat om de app Netflix te gebruiken. Hierdoor kun je Netflix kijken op het display.

Google Nest Hub en Nest Hub Max zijn vanaf nu in staat om de app Netflix te gebruiken. Hierdoor kun je Netflix kijken op het display van de hub. Dit gold al voor YouTube.

Netflix op Google Nest Hub

Je kunt Netflix nu gebruiken via de Google Home of de Google Assistant app, om zo de content te streamen op je Google Nest Hub-scherm. Je zegt om dat te bewerkstelligen: “Hey Google, open Netflix’ en je zou dan op Google Nest Hub door het menu kunnen scrollen om iets uit te zoeken wat je wilt kijken. Je kunt ook tegen de Google Assistant zeggen welke serie of film je precies wil zien en ook dan zal hij afspelen op je Google-scherm.

Zit je lekker te kijken, maar wil je even pauzeren? Je kunt dan gebruikmaken van nieuwe gebaren, zo schrijft TheVerge. Via de camera ziet de hub dat je je hand omhoog houdt, wat betekent dat je wil pauzeren of juist weer verder wil kijken na pauzeren.

Google Meet en Google Duo

De apparaten van Google worden zo steeds slimmer en handiger in gebruik. Zo is het nu ook mogelijk om de Nest Hub Max te gebruiken voor videochatten via Google Meet of Google Duo. Toegegeven, de 7 en 10 inch schermen van Nest Hub en Nest Hub Max zijn niet een ideale kijkgrootte voor Netflix, maar het maakt het wel weer extra aantrekkelijk om bijvoorbeeld in de keuken tijdens het koken een serie te kijken.

Goed nieuws dus, voor mensen die een hub van Google gebruiken. Amazon was met zijn Echo ook in de race om de eerste te zijn met officiële ondersteuning van Netflix op zijn hub, maar zo te zien heeft Google deze race gewonnen.

Reacties (0)