Google laat afspeelknoppen op de Google Home Mini weer werken

11 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
Google-Home-Mini-4_0

Google heeft ervoor gezorgd dat de knoppen op de Google Home Mini weer werken zoals ze bedoeld zijn, nadat er eerder een probleem was gevonden. Door een probleem met die knoppen luisterde de Home Mini altijd mee met de gebruiker.

Knoppen op Google Home Mini werken weer

Eigenaars van een Google Home Mini kunnen erop rekenen dat de knoppen op de slimme speaker weer werken, nadat de functionaliteit er eerder was uitgehaald. Er was namelijk ontdekt dat de speaker altijd meeluisterde en dus alles opnam. De software-update wordt nu uitgerold naar iedereen binnen het preview-programma van Google, en pas na wat testen zal de update bij de normale gebruiker arriveren. De speaker bedienen gaat nu wel anders dan je wellicht gewend brengt en leunt veel meer op twee knoppen, dan op één.

Voorheen kon je met een druk op een knop aan de bovenkant bedienen wat je wel en niet hoorde, maar nu moet je dat doen door de knoppen aan de zijkant lang in te drukken. De knop aan de bovenkant kan namelijk per ongeluk worden geactiveerd door de laag stof, en aan de zijkant gebeurt dit niet. Het feit dat Google deze oplossing uitbrengt en dus de bediening op het apparaat uitbrengt, betekent mogelijk dat de zoekmachinegigant het probleem met het stof niet kan oplossen en dat er daarom is gekeken naar de volgende goede oplossing.

Reacties (0)