‘Google Home Hub krijgt nieuwe naam: Google Nest Hub’

16 april 2019 1 Minuut 3 Reacties
Google Home Hub

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan gaat Google de naam van de Google Home Hub binnenkort veranderen. Het smart display krijgt dan waarschijnlijk de naam Google Nest Hub, die naast de Google Nest Hub Max moet bestaan.

Google Home Hub wordt Google Nest Hub – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet zal de Google Home Hub binnenkort een andere naam gaan dragen. Bronnen melden namelijk tegenover de Amerikaanse website 9to5Google dat dit gaat gebeuren en dat de nieuwe naam Google Nest Hub gaat worden. De nieuwe naam voor de smarthomehub komt niet uit de lucht vallen, aangezien Google eerder zelf al de Google Home Hub Max op een website heeft getoond. Per ongeluk, want het smart display was op dat moment nog helemaal niet aangekondigd door de zoekmachinegigant.

Op moment van schrijven is nog niet duidelijk wanneer Google de naamsverandering van de Google Home Hub gaat doorvoeren of wanneer de Google Nest Hub Max te koop zal zijn. Er zijn echter aanwijzingen dat het bedrijf op 7 mei aanstaande een persconferentie organiseert waar het al deze aankondigingen (en meer, zoals de Pixel 3a) zal gaan doen. Mochten alle geruchten kloppen, dan lijkt het er in elk geval op dat Google voornemens is het Home-merk minder vaak in te zetten. Nest is wat dat betreft veel beter geïntegreerd in de markt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Pieter Westermann

Pieter Westermann
17 april 2019 om 09:13

Kan de Google home hub ook KNX aan ?

Inloggen


17 april 2019 om 09:33

KNX biedt ondersteuning voor de Google Assistent. Dus je kunt je KNX systeem aansturen met Google Home.

Inloggen
Sem

Sem
11 mei 2019 om 09:33

Kan hij ook aan de muur?

Inloggen