‘Google Home Hub is Googles eigen slimme speaker met scherm’

19 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
google-home-hub-render

Google zou achter de schermen werken aan een eigen slimme speaker met scherm, genaamd de Google Home Hub. Er zijn nu zelfs renders verschenen van het apparaat. Het lijkt op een tablet met een scherm van 7-inch, dat is gestationeerd op een speciale basis.

Google Home Hub te zien op renders – gerucht

De website MySmartPrice, een bron die het niet altijd bij het juiste eind heeft gehad in het verleden, heeft de eerste renders van de Google Home Hub gepresenteerd. Dit is de slimme speaker met scherm van Google, waar al maanden achter de scherm aan gewerkt wordt, aldus de website. Zoals het er nu naar uitziet lijkt het product op een tablet met een scherm van 7-inch, dat is gestationeerd op een speciale basis in de vorm van een speaker. Op het gebied van software lijkt de Home Hub veel overeenkomsten te hebben met soortgelijke producten.

Zo krijg je in één oogopslag bijvoorbeeld het weer en het verkeer te zien. Ook zal de Google Assistant je van relevante informatie kunnen voorzien. Bovendien zou je met de Google Home Hub ook de feed van je beveiligingscamera kunnen checken; onduidelijk is nog of dit alleen met Nest-camera’s kan of ook met andere modellen. Verder zou je natuurlijk nog foto’s kunnen checken via Google Photos. Dit product lijkt vooralsnog geen camera te hebben, waardoor het er niet naar uitziet dat we gesprekken kunnen voeren met Google Duo.

De Google Home Hub zou in de kleuren wit en zwart verkrijgbaar moeten zijn. Uiteraard ondersteunt de slimme speaker met scherm wifi en bluetooth, is er ambient light en beschikt het apparaat nog over een volumeknop. De smarthomehub wordt geleverd met een eigen stekker en natuurlijk een handleiding en boekje over de garantie. Het wachten is nu totdat Google zelf meer informatie over het product naar buiten brengt. Mogelijk gebeurt dit op 9 oktober aanstaande, aangezien er dan een hardware- en software-evenement gepland staat.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

bert

bert
08 december 2018 om 11:50

Waarom niet gewoon de televisie gebruiken via Google Home en Chromecast als je die 2 al hebt… heb je gelijk ook een leesbaar scherm

Inloggen