Google Assistent ondersteunt nu vriezers en luchtkoelers

19 mei 2020 1 Minuut 0 Reacties
google-assistent-logo-app-store

Google heeft ervoor gezorgd dat de Google Assistent wederom meer apparaten ondersteunt die je met je stem kunt aansturen. Dit keer gaat het om de twee productgroepen genaamd vriezers en luchtkoelers. Vooral de laatste categorie moet van pas komen tijdens de aankomende zomer.

Meer apparaten voor Google Assistent

De lijst met apparaten die de Google Assistent nu ondersteunt is behoorlijk gegroeid de laatste tijd. Zo kreeg de assistent onlangs nog toegang tot tv’s, mediaspelers en afstandsbedieningen. En nu komen daar dus weer twee productgroepen bij, namelijk vriezers en luchtkoelers. Aangezien de stemassistent al een tijd lang ondersteuning aanbiedt voor slimme koelkasten, is het nu goed om te zien dat de Assistent ook support aanbiedt voor slimme vriezers. Het maakt het beheren van je smarthome net even gemakkelijker.

Alle slimme vriezers die de Google Assistent ondersteunen zouden gebruikers in staat moeten stellen van modus te wisselen, de temperatuur te beheren en het apparaat in en uit te schakelen. Wat luchtkoelers betreft kun je erop rekenen dat je ook hier het apparaat vanaf een afstand kunt activeren en uitschakelen. Maar je kunt ook de snelheid van de fan aanpassen en de vochtigheid in huis beheren. Nu ontwikkelaars met de nieuwe opties aan de slag kunnen is het wachten op de eerste apparaten binnen de categorieën met Assistent-support.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)