GeoSmartPro brengt slimme ventilator naar Nederland en België

24 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
geosmartpro-airgo-smart-fan-1

De Britse startup GeoSmartPro heeft laten weten dat de slimme ventilator AirGo Smart Fan deze zomer naar Nederland en België komt. Met één veegbeweging kun je de ventilator instellen en bijvoorbeeld de draaisnelheid instellen. Het apparaat is nu al online vooruit te bestellen.

Dit is de GeoSmartPro AirGo Smart Fan

Met behulp van de GeoSmartPro-app kun je de ventilator overal bedienen. De app en ventilator communiceren via een wifiverbinding. Je kunt je persoonlijke voorkeuren voor de AirGo Fan hierin aangeven, waardoor je hem bijvoorbeeld op vaste momenten van de dag laat draaien. Daarnaast is de slimme ventilator van GoSmartPro te bedienen met stemassistent Google Assistent en Amazon Alexa.

De AirGo Smart Fan biedt verscheidene functies aan; hieronder lees je wat het apparaat allemaal kan.

  • App Automation – stelt je in staat de acties van de ventilator te automatiseren. Als bijvoorbeeld het gebied waar je woont te warm wordt, zal de ventilator automatisch in werking treden. De ventilator maakt gebruik van wifi om de temperatuur te bepalen en te volgen.
  • Een schema stelt je in staat om de ventilator in en uit te schakelen op ingestelde tijden. Je kunt de ventilatoren bijvoorbeeld vanuit je auto of een uur voor het slapengaan aanzetten.
  • De timer geeft de mogelijkheid om de ventilator tot acht uur aan te laten staan waardoor je er heel de nacht gebruik van kunt maken.
  • Via modus ben je in staat om te kiezen tussen drie modi, waarvan er één de luchtstroom van de natuur nabootst om te zorgen voor een gecontroleerd en kalmerend briesje, waardoor je het gevoel krijgt dat je buiten zit.
  • De snelheid van de ventilator kan worden ingesteld op een lage, gemiddelde of hoge ventilatorsnelheid, afhankelijk van je voorkeuren.
  • Met de geluidsreductietechnologie is de GeoSmartPro AirGo Smart Fan een van de stilste ventilatoren op de markt en is bekroond met de Quiet Mark.

Prijs en beschikbaarheid

De AirGo Smart Fan kost 130 euro en is later deze maand te koop bij verschillende, grote webshops.

Reacties (0)