Essent gaat samenwerking aan met WoonVeilig

19 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
WoonVeilig-camera-totaal-1

Essent en WoonVeilig laten weten dat beide bedrijven de krachten bundelen voor het aanbieden van een slimme vorm van beveiliging. De installatie moet bovenal betaalbaar, eenvoudig te installeren en eenvoudig te bedienen zijn, laten de bedrijven weten.

Essent en WoonVeilig werken samen

Energieleverancier Essent en smarthomebeveiligingsbedrijf WoonVeilig laten in een persbericht weten dat de bedrijven samenwerken aan een nieuwe en slimme vorm van beveiliging. Dit systeem is volgens de bedrijven betaalbaar, gemakkelijk te installeren en eenvoudig te bedienen middels een applicatie. Consumenten krijgen een WoonVeilig-pakket wanneer ze kiezen voor een driejarig Energie & Gas-contract bij de aanbieder. Op termijn kunnen de beveiligingsproducten ook via de app van de leverancier worden gebruikt.

Essent verwacht het smart safety & security-assortiment in 2019 nog verder uit te breiden voor zowel bestaande als nieuwe klanten en is uiteraard “altijd op zoek naar hoe we kunnen voorzien in de behoeftes van onze huidige en potentiële klanten, gecombineerd met onze drive om nieuwe energie voor iedereen binnen handbereik te brengen”, aldus Stella Brenninkmeijer, directeur marketing development & digital. Binnen de categorie smarthome gaat de interesse vaak uit naar verlichting (60%), energie (59%) en beveiliging (58%).

“Deze groeiende markt maakt het voor Essent interessant om haar portfolio uit te breiden.” WoonVeilig is in 2008 gestart en introduceerde als eerste een connected app-gestuurd alarmsysteem voor de consumentenmarkt waarbij de online alarmcentrale van WoonVeilig iedere seconde het huis bewaakt en in geval van een alarm belt en sms’t. Voor meer informatie kun je onze recensie lezen.

Reacties (0)